“Sağlıklı toplum sağlıklı insanlardan oluşur” felsefesi ile sağlık alanında vatandaşları bilgilendirmeyi hedefleyen Çiftlikköy Belediyesi, ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti vermeye başlıyor. Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde vatandaşlar haftanın iki günü ücretsiz olarak psikolojik danışmanlık hizmeti alabilecek.
Çiftlikköy’de yaşayan vatandaşlar Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde haftanın iki günü ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmetinden faydalanabilecek.Çocuk, ergen, yetişkin ve aile terapisi konularında Salı ve Perşembe günleri vatandaşlarla bir araya gelecek olan Psikolog Zehra Mutlu, saat 10.00 ile 16.00 arasında terapiler gerçekleştirecek. Çiftlikköy Belediyesi’nin vatandaşlar için bu yeni hizmeti 15 Kasım Salı günü Psikolog Zehra Mutlu’nun ilk terapisi ile başlayacak. Ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmetinden faydalanmak isteyenler Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi’nin 0 226 352 81 14 no’lu hattını arayarak randevu alabilecekler.
Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, sağlıklı bir toplum için vatandaşlara yönelik bu hizmeti gerçekleştirecek olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Halkımızın karşısında yeni bir hizmetle yer alıyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim