Çiftlik Mahallesi’ndeki Sanayi Caddesi yanındaki 1244 metrekarelik arazide yapılan ağaç dikimine Yalova Devlet Hastanesi’nin her biriminden hemşirelerin yanı sıra Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Taylan Engin ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekibi katıldı. 65 adet fıstık çamının el birliğiyle dikildiği etkinlikte hemşireler her fidana kendi isimlerini verdi.

Dr. Engin, “Çiftlikköy’ün Güzelliğine Güzellikler Katıyoruz”

Hemşirelerin tek tek diktiği fıstık çamları büyüdükten sonra bölgede güzel bir piknik alanı oluşacağını dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Taylan Engin, Başkan Silpagar’ın talimatıyla yeşil Çiftlikköy’de mevcut yeşil alanların artırılması için yapılan çalışmalar kapsamında oluşturulan fıstık çamı hatıra fideliğinin ilçenin doğal güzelliklerine yeni bir parça ekleyeceğini belirtti.

Her Hemşire Diktiği Ağaca Adını Verdi

Park ve Bahçeler Müdürü Yeliz S.İşbeceren de, geçtiğimiz Hemşireler Haftası dolayısıyla Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın ağaçlandırma etkinliği ile ilgili sözü olduğunu belirterek, “Yaşanan kuraklık ve susuzluk nedeniyle o zaman bu etkinliği gerçekleştirmemiz mümkün olmamıştı. Şimdi hemşirelerimizin de katılımıyla güzel bir etkinlik yaptık. 65 fıstık çamı fidemiz büyüdüğünde bu alana gelecek olan Çiftlikköylüler piknik yapabilecek, çocuklar yeşil alanda doğal güzelliklerimizin tadını çıkaracak” diye konuştu. Ağaç dikimi etkinliğine katılan hemşireler ise her diktikleri ağaca kendilerinin ve arkadaşlarının ismini verdi. Böylece oluşturulan fıstık çamı fideliğinde her hemşirenin dikili ağacı oldu.

 

 

Editör: TE Bilişim