Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Günay Çınarcık Devlet hastanesini ziyaret etti. Burada konuşan Kaya Çınarcık Devlet Hastanesi'nin yatak kapasitesinin 50'ye çıkartılması için çalışma başlattıklarını dile getirdi. 
Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya Çınarcık Devlet Hastanesi'ne gelişinde Devlet Hastanesi Başhekim Ramazan Tan tarafından karşılandı. Hastanede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başhekim Tan, ihtiyaçlar hakkında da Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya'ya bilgi aktardı. Hastanenin ilçe açısından taşıdığı öneme vurgu yapan Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya, "İlçemiz bir turizm beldesi. Özellikle yaz aylarında nüfus çok yüksek rakamlara ulaşabiliyor. O nedenle hastanemizin verdiği sağlık hizmeti çok önemli. Şu an için 30 yatak kapasitesine sahip olan bu hastanemizin 50 yatak kapasitesine yükseltilebilmesi adına gerekli çalışmaları başlattık. Hastanemiz gerek poliklinik, gerek acil ve gerekse fizik tedavi anlamında verdiği hizmetlerle göz dolduruyor. Bütün bunların yanında hekim kadromuzda her geçen gün genişliyor. Bu kapsamda hastanemize Aile Hekimliği Uzmanı, Dahiliye, Çocuk Bakım ve Palyetif Uzmanı göreve başladı. Günlük ortalama 650-700 hasta kabul eden hastanemizde yeni bölümler açılmasını sağlamak adına Milletvekilimiz Fikri Demirel vasıtası ile Sağlık Bakanlığından talepte bulunuyoruz. Hastanemizin gelişimi halkımıza sunulan hizmetin gelişimi anlamına geldiğinden bu konuyu çok önemsiyoruz" diye konuştu. 
Ardından hastaneyi gezen Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya ve beraberindekiler Çınarcık Devlet Hastanesi Başhekim Ramazan Tan'dan bilgiler aldılar. 
Editör: TE Bilişim