Yalova Ekoturizm ve Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Ahmet Yiğit, dernek faaliyetlerini hız kesmeden sürdürdüklerini ve bundan sonra her Salı akşamı ekoturizm ve organik tarıma dikkat çekmek için şehir içinde bisiklet turu yapacaklarını ifade etti.
Yalova Bisikletle Organik Ulaşım Temsilciliği ve Bisikletliler Derneği Yalova İl Temsilciliği ile ortaklaşa yapılan bisiklet turlarını her Salı akşamı yapacaklarını ifade eden Yiğit, “Yalova Ekoturizm ve Sağlıklı Yaşam Derneği’nin paydaşları olan Bisikletliler Derneği Yalova İl Temsilciliği ve Yalova Bisikletle Organik Ulaşım Temsilciliği ile ortaklaşa yapılan bisiklet turlarını her Salı akşamı yapacağız. Bu sayede hem organik tarım ve ekoturizme hem de sağlıklı yaşama dikkat çekmiş olacağız” diye konuştu. 
Dernek olarak vatandaşlar üzerinde farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını dile getiren Yiğit, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Her zaman derneğimizin amaçları doğrultusunda hareket etmeye çalışıyoruz. Her hafta sonu Yalova’da ve çevre illerde ekoturizm gezileri düzenleyerek, ekoturizm konusunda farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Bisiklet turlarını da bu amaç doğrultusunda her Salı akşamı yapacağız.”
Editör: TE Bilişim