Aktif Hastanesi sadece Fizik Tedavi hastalarına değil ,Dahiliye, Göz,Genel Cerrahi, Nöroloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi,  Kardiyoloji,Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Ortopedi ve Travmotoloji, Beslenme ve Diyetetik branşlarında hasta kabulü yapıyor. Acil Servis, Ambulans, MR, Ultrasonografi, Röntgen, Renkli Doppler Ultrasonografi, Laboratuvar hizmetleri, Endoskopi ve Kolonoskopi Üniteleri, Emg, Odyometri ve Yatan Hasta Servisleri ile hizmetlerini genişletiyor. Güven, güler yüz ve hasta memnuniyetini temel ilke edinen hastane profesyonel ekibi ile hizmetlerini sürdürüyor.

DR.HAKKI YARAR KİMDİR?

1994 yılında  Gülhane Askeri  Tıp Fakültesinden mezun olan Dr.Yarar,Gata Haydarpaşa Eğitim Hastanesinde uzmanlığını tamamladı.

2006  yılında Bursa Askeri Fizik Tedavi Hastanesinde görev yaptı.2014 yılında Gölcük Askeri Hastanesinden emekli olan Dr.Yarar kasım ayı itibariyle Çiftlikköy Aktif Hastanesinde hasta kabulune başlamıştır.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümleri'nde, ortopedik rehabilitasyon kapsamında, spor yaralanmalarının rehabilitasyonu, kırık sonrası rehabilitasyon, menüsküs ameliyatı sonrası rehabilitasyonu, protez ameliyatı geçirmiş hastaların rehabilitasyonu gibi alanlarda hizmet verilmektedir.Kas hastalıklarının rehabilitasyonla tedavisi kapsamında, eklem problemlerinin önlenmesi veya eklem kısıtlılığının açılması, bel ve boyun ağrılarının tedavisi, romatizmal hastalıkların rehabilitasyonu tedavisi yapılmaktadır.Nörolojik rehabilitasyon alanında, kas, tendon ve sinir yaralanmaları sonrası fizik tedavi ve rehabilitasyon, tam veya kısmi felçli, omurilik yaralanmalı hastaların rehabilitasyonu hizmetleri verilmektedir.

Osteoporoz ve dejeneratif eklem hastalıklarının rehabilitasyonu, omurga eğriliği (Skolyoz) tedavisi, solunum rehabilitasyonu, el yaralanmaları için Mikrocerrahi ameliyatları sonrası rehabilitasyonu, özellikle kadınlarda obstetrik ve üro-jinekolojik fizyoterapi, eklem içi enJeksiyon, Nöralterapi, mezoterapi ile ağrı tedavisi ,gibi geniş bir yelpazede fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri de sunulmaktadır.

Ayrıca,Dr.Hakkı Yarar,ortopedik rehabilitasyon uygulamalarının yanında ,balneo terapi (kaplıca tedavisi)ve ozon tedavisi alanlarında hizmet veriyor.

Editör: TE Bilişim