Görkemli bir törenle hizmete açılan Gazident Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği davetlilerden tam not aldı. Ağız ve diş sağlığı polikliniği olarak birçok alanda hizmet veriyor.
Çiftlikköy’de tam donanımlı olarak hizmete giren Gazident ağız ve diş sağlığı polikliniğinde görkemli bir açılış yapıldı. Açılış törenine Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Yalova Belediye Başkan Vekili Ahmet Barış Eroğlu, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Feridun Ünlü’nün yanı sıra birçok davetli iştirak etti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler Gazident Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini gezdiler. İşletme Sahipleri Dt. İbrahim Emrah Cesur ve Dt. Osman Artar misafirlere polikliniği gezdirerek bilgiler aktardılar. Polikliniğin ilk hastası Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar oldu.
Kaymakam Karabulut’tan Tam Not
Açılışta bir konuşma yapan Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, “Bu güzel polikliniği ilçemize kazandıran yatırımcılarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Özellikle her yaştan kişinin yaşadığı ağız diş ve diş eti rahatsızlıkları birçok hastalığın belirtisi olabilir. Sağlığımızın önemli bir parçası olan ağız ve diş sağlığı bilincinin oluşturulmasında, tüm diş hekimlerimizin yaptığı çalışmalar büyük önem arz etmektedir. Polikliniğimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Polikliniğin İlk Hastası Başkan Silpagar Oldu
Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ise Çiftlikköy’ün her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini ifade ederek modern bir şehir haline geldiğini belirtti. İşletme sahiplerini tebrik eden Başkan Silpagar, ilçeye kazandırılan ağız ve diş sağlığı polikliniğinin halka önemli bir hizmet olarak sunulduğunu söyledi. İşletme sahiplerinden Dt. İbrahim Emrah Cesur’un açılış sonrası ilk resmi hastası ise Belediye Başkanı Silpagar oldu.
“Sağlıklı Ve Güzel Gülümsediğiniz Bir Yaşam Diliyoruz”
İşletme Sahibi Dt. İbrahim Emrah Cesur, “Sağlıklı, kaliteli ve güzel gülümsediğiniz bir yaşam dileğiyle yola çıkmış bulunuyoruz. Diş hekimlerimiz ile birlikte halkımıza sağlıklı dişler ve güzel gülüşler diliyoruz. Hizmetlerimiz arasında estetik diş hekimliği, implantoloji, pedonti, ortodonti, zirkonyum kaplama, cerrahi operasyonlar ve diş beyazlatma bulunmaktadır. Çiftlik Mah. Stadyum Caddesi Asena Sokak No 2/11 Çiftlikköy’de bulunan polikliniğimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.
İşletme sahipleri Dt. İbrahim Emrah Cesur ve Dt. Osman Artar, poliklinikte hizmet veren hekimler ve davetlilerin hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından açılış törenini sona erdi.

Editör: TE Bilişim