Yalova İl Emniyet Müdürlüğümüz koordinesinde yönelik Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM (Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi)  Görevlileri tarafından  eğitim, bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık çalışmaları kararlılıkla sürdürülüyor.

Selma Hanımın Yaptığı Bereler Mehmetçiğe Teslim Edildi Selma Hanımın Yaptığı Bereler Mehmetçiğe Teslim Edildi

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, “Tüm Ülke çocuklarını kendi çocukları olarak gören” bir anlayışla uyuşturucu maddeler ve uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele çalışmaları yürütülerek proje amaç ve hedefleri doğrultusunda; Sivil Toplum Örgütleri ve Özel Sektör İşletmeler ile iş birliği çalışmaları yürütüyor.

Bu amaç ve hedef doğrultusunda; Toplumun katılımına açık kamusal alanlar, kültür sanat etkinlikleri ile spor müsabakaları gösterim ve etkinlik alanlarında Narkonokta stantları kurulmakta,  vatandaşlara Proje El Broşürleri dağıtımı yapılarak çalışmalar hakkında bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık çalışmalar gerçekleştiriliyor. Sivil Toplum Örgütleri ve Özel Sektör İşletmelerin de destek ve katılımları ile farklı ortam ve alanlarda gerçekleştirilen Narkonokta ve Narkorehber önleme, bilgilendirme ve farkındalık faaliyetleri kapsamında; bir haftalık periyotta 6 Faaliyet ile 2642 vatandaşa ulaşıldı.

Konuya ilişkin Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, “Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, çocuk ve gençliğin sağlıklı geleceğine dair uyuşturucu madde suçları başta olmak üzere uyuşturucu maddeler bağımlılığın önlenmesine yönelik mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir” açıklamasını yaptı.

Editör: Arda Yavuz