Sağlık Bakanlığı'na bağlı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Yalova'da yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Yalova Halk Sağlığı İl Müdürlüğü'ne teşekkür yazısı gönderdi. 
Kronik hastalıklar ve risk faktörleri ile mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan kontrol programları çerçevesinde, Yalova'da da özel gün ve haftalara yönelik farkındalık faaliyetleri yürütülüyor. Bu faaliyetler kapsamında Yalova Halk Sağlığı İl Müdürlüğü il genelinde bir çok faaliyet ve etkinlik sürdürdü. Yapılan bu çalışmalar Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi. Kurum Yalova Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. İbrahim Dedecan'a bir yazı göndererek personeli de kutladı. 
Kurum tarafından gönderilen teşekkür belgesinin sevinicini tğm personelle paylaşan Yalova Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. İbrahim Dedecan personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Öte yandan uzun yıllar eğitim ve farkındalık çalışmalarında emeği geçen,  Yalova Halk Sağlığı İl Müdürlüğü  Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi  Kronik Hastalıklar, Yaşlı Sağlığı ve Özürlüler Biriminde özveri ile görev yapan Ayten Alp' i makamında kabul eden Dedecan Alp'e teşekkür belgesi verdi.  Dedecan kurum olarak halkın bilgilendirmesi için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı özveri ile çalışmaları sürdüreceklerini dile getirdi. 
Editör: TE Bilişim