Kızılay Kan Merkezi otobüsünde ramazan ayı boyunca iftardan sonra, Yalı Caddesi üzerinde 21.30 ile 00.30 saatleri arasında kan bağış kampanyasına devam edileceğini belirten Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr.Sanem Ondur, “Ramazan ayı boyunca kan bağış otobüsümüz Osmanlı Parkı karşısı Yalı Caddesi üzerinde Yalova halkının kan bağışlarını almayı sürdürecek. Cumartesi günleri de dahil olmak üzere, kan bağışında bulunmak isteyenler, kan bağış otobüsümüze gelebilirler. Oruç tutmayan vatandaşlar da mesai saatleri içerisinde Yalova Kızılay Kan Merkezi’ne gelerek kan bağışında bulunabilirler” diye konuştu.

Yılbaşından bu yana haziran ayı sonuna kadar, Yalova Kızılay Kan Merkezi tarafından toplanan kan bağışlarının beş bin ünite gibi rekor bir seviyeye ulaştığını kaydeden Kan Merkezi Müdürü Dr. Sanem Ondur, Yalovalıların ramazan ayı boyunca da aynı duyarlılığı sergilemelerini beklediklerini ifade etti.

Yalova Kızılay Kan Merkezi  Müdürü  Dr.Sanem Ondur, Kızılay’ın gezici tırının temmuz ayı içerisinde Yalova’ya gelerek, ayın 27’sinde Çınarcık’ta, 28 Temmuz’da ise Yalova sahilde kan bağışı alacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim