Bir gün süre ile Yalova’da Osmanlı Parkı’nda Yalovalı ailelerle buluşan Lösev tırı, ailelere başta giyim malzemeleri olmak üzere gıda paketleri dağıtımı yaptı. Gerçekleştirilen organizasyonla ilgili bilgi veren Lösev Vakfı İstanbul Sosyal Hizmetler Sorumlusu Seval Taşcı, “Organizasyonumuz 22’sinde Soma’dan başladı. Tekirdağ,Kırklareli, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Düzce, Bolu şeklinde devam edecek. Bu bağışlar vatandaşlar tarafından bağışlanıyor. Bu tırımız bile firmaların sosyal sorumluluk projesi kapsamında bağışlanmıştır. Her ay ailelere yardım malzemeleri teslim ediyoruz. Bağış yapmak isteyenler olursa da burada bağış kumbaramıza bağışta bulunabilirler.Ayrıca Cem Yılmaz tarafından lansmanı yapılan ‘Bir Tuğla da Sen Koy’ kampanyamız var. Bu tırımızda o projenin de tanıtımını yapıyoruz. Burada merkezi yerde tırımızı park ederek, insanların dikkatini çekmek, bilgi alsınlar, bizi tanısınlar istiyoruz” diye konuştu.

Yalova’da Lösev Vakfı’na kayıtlı 24 aile bulunduğunu belirten Taşçı, “Burada 20 aileye elden yardımlarımızı gerçekleştirdik.Geriye kalan 4 hasta ailemiz de tedavileri devam ettiği için daha sonra yardımlarımızı bizzat evlerine ulaştıracağız” dedi.

Lösev’in Ankara’da Türkiye’nin en büyük onkoloji hastanesini kurma hazırlığında olduğuna da vurgu yapan Seval Taşçı, “Bir tuğla da sen koy kampanyamız da bu nedenle düzenlendi.Hastanemize katkıda bulunmak isteyenler yaptıkları bağışlarla bir tuğla  koyabilirler” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim