Yalova Sağlık İl Müdürlüğünde il içi atama ve nakil başvuruları başladı. Konuyla ilgili kurumun resmi internet sitesinden bir açıklama yapan Yalova Sağlık İl Müdürü Dr. Ali Daştan, "Sağlık Personelinin İl İçi Atama ve Nakillerinin Usul ve Esaslarına Dair Yönerge’ye binaen 2014 Eylül dönemi il içi naklen atama yapılacak. Müdürlüğümüz ve bağlı birimlerde Standart Kadro Yönergesine göre açık olan ve doldurulmasına ihtiyaç olan kadrolar tespit edilmiş olup,  ilan edilen bu kadrolara atanmak isteyen personelin belirtilen tarihlerde istenen bilgi ve belgeleri İl Sağlık Müdürlüğü’ne ulaştırmaları gerekmekte" dedi. 

İl içi atama ve nakil başvurusunda aranan şartlar ise şu şekilde duyuruldu;

1-663 Sayılı Kanun Hükmünde kararname ile Bakanlığımızın yeniden yapılandırılması nedeniyle 2014 Eylül dönem tayinine yalnızca İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı birimlerinde görev yapan personeller müracaat edebilecektir.

2-Dönem tayini, stratejik personel hariç sağlık hizmetleri sınıfında görev yapan personelleri kapsamaktadır.

3-Aday memurluğu devam eden ve ücretsiz izinde olan personelin müracaatları kabul edilmeyecektir.

4-Başvurular sadece ilan edilen unvan ve yerler için yapılacaktır, ilan edilen unvan ve yerler dışındaki başvurular işleme alınmayacaktır.

5-Dönem tayinine başvuracak personel, il içi atama ve nakil talep formunu eksiksiz doldurup imzalayarak amirine onaylatacak ve PBS den temin edeceği hizmet puanı dökümü ile birlikte belirtilen tarihlerde teslim edecektir.

6-Çiftlikköy 1 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna Müracaat edecek personelde sürücü olarak görev yapma şartı aranacak.

7-Sağlık hizmetlerinin aksamaması ve etkili bir personel planlaması yapılabilmesi için son müracaat tarihi itibariyle görev yaptığı kurumda filen en az 2 (iki) yıl çalışmış olan personellerin başvuruları kabul edilecektir.

8-Belirtilen şekilde müracaat edenlerin yerleştirme işlemleri tercihleri ve hizmet puanlarına göre (En yüksek hizmet puanından başlanarak) değerlendirilecektir.

9-Yerleştirme sonuçları ile uygun görülmeyenlerin ret sebepleri Eylül ayı içerisinde Müdürlüğümüz web sayfasından ilan edilecektir.

10-Müracaat şartlarını taşımadığı halde müracaat eden personelin sehven ataması yapılmış olsa dahi iptal edilecektir.

11-2014 Eylül dönem tayinine müracaatlar 14 Ağustos 2014 tarihinde başlayıp 28 Ağustos 2014 tarihi saat 17.00’da sona erecektir.

 

 

Editör: TE Bilişim