SGK’lı vatandaşların özel hastanelerde ödediği farkı ortadan kaldıracak “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası”, Özel Yalova Hastanesi'nde AXA Sigorta , Mapfre Genel Sigorta  ve Ergo Sigorta işbirliği ile  uygulanmaya başladı.

Almanya, Hollanda ve Fransa gibi Avrupa ülkelerinde uygulanan, Türkiye sağlık sektörünün ise 2000′li yılların başından bu yana beklediği ‘Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ uygulaması ile SGK’lı vatandaşlar Özel Yalova Hastanesi’nden fark ödemeden hizmet alabilecekler.

SGK’lı kişiler, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nı, diğer özel sağlık sigortası poliçelerinden çok daha uygun fiyatlara yaptırabilecekler. Ayakta ve yatarak tedavi teminatı alabildikleri gibi sadece “yatarak” teminatını da seçebilecekler. Özel Yalova Hastanesi yönetim kurulu başkanı Uzm.Dr.Mustafa Yılmaz ,'Hastanemizde tedavi olan SGK’lı kişiler, “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası” ile 12 TL katkı payının dışında hiçbir ücret ödemeden hastanemizde tedavi ve ameliyat  olabilecekler.Çok uygun fiyatlarla yaptırabilecekleri bir tür özel sağlık sigortası ile fark ödemeden tedavilerini tamamlayıp hastanemizden ayrılabilecekler' diye konuştu.

Editör: TE Bilişim