Üniversiteli Kızılay Gönüllülerinin  desteği ile Yalova Kızılay Kan Merkezi kampanyalarının büyük bir başarıyla devam ettiğini belirten Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr.Ondur, “Yalova Üniversitesi öğrencilerinin Kızılay işbirliği ile üniversitenin Safran Yerleşkesinde dört gün boyunca oldukça verimli bir kampanya gerçekleştirdik. Bu yıl hedefimiz Yalova Kızılay Kan Merkezi olarak 11 bin ünite kan toplamak” diye konuştu.

Bu yıl kan hedefini tutturmayı planladıklarını belirten Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr.Sanem Ondur, “Üniversiteli öğrencilerin gerek okullarında düzenlenen kampanyalarda, gerekse kentin değişik noktalarında gerçekleştirilen kampanyalarda gönüllü olarak büyük destek veriyorlar. Kan bağışı konusunda vatandaşları bilinçlendirerek kan bağışına teşvik noktasında destek sunuyorlar” diye konuştu.

Havaların ısınmasıyla birlikte kan bağışlarında da artış yaşanmasını beklediklerini belirten Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr.Sanem Ondur, “27 Mart Cuma, 28 Mart Cumartesi ve 29 Mart Pazar günleri Kızılay Kan Merkezi gezici otobüsü Cevdet Aydın Parkı’nda kan bağışlarını kabul edecek. Vatandaşlarımız Cuma, cumartesi ve Pazar günleri 10 ile 17 saatleri arasında Cevdet Aydın Parkı’ndaki gezici kan bağış otobüsümüzde kan bağışında bulunabilirler” diye konuştu. Yalova Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr.Sanem Ondur, kampanyaların haricinde kan vermek isteyen vatandaşların Yalova Kızılay Kan Merkezi’ne gelerek 10 ile 17 saatleri arasında kan bağışında bulunabileceklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim