İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Kalyoncu başkanlığında toplandı. Kalyoncu, "Uyuşturucu ile mücadelemiz kararlılıkla sürecek" dedi.
Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Kalyoncu başkanlığında toplanan İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu ildeki ilgili kurumların müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Yalova Valiliği salonunda gerçekleştirilen toplantıda Yalova Halk Sağlığı İl Müdürü İbrahim Dedecan, Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Nurettin Bingöl ve İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü yetkilileri yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.
Burada katılımcılara hitap eden Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Kalyoncu uyuşturucunun toplumu tehdit eden en büyük tehlikelerden birisi olduğunu vurguladı. Özellikle gençleri hedef alan uyuşturucunun önünün kesilmesinin önemine değinen Kalyoncu Yalova'nın bu anlamda şanslı illerden birisi olduğunu sözlerine ekledi. Kalyoncu bugüne kadar uyuşturucu ile süren mücadelenin bundan sonra da aynı kararlılıkla süreceğini sözlerine ekledi.
Sunumun ardından gündemde yer alan Uyuşturucu İle Mücadele Alt Kurulu tavsiye kararları görüşülüp karara bağlandı. Kurul üyeleri tarafından il düzeyindeki uyuşturucu madde kaçakçılığı, kullanımı ve bağımlılığı önleme ile ilgili konular ve gelişmeler görüşülerek, sorunların çözümüne ilişkin kararlar alındı.
Editör: TE Bilişim