Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak Ak Parti'nin 15. kuruluş yıldönümü dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Öztabak, "15. yılımızı büyük bir onur ve vakar ile tamamlamış bulunuyoruz" dedi.
Ak Parti 15. Kuruluş Yıldönümünü sadece genel merkezde yapılan sade bir törenle kutlarken Yalova'nın da aralarında bulunduğu illerde her hangi bir kutlama gerçekleştirilmedi. Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ise 15. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Öztabak mesajında 15 yılı onur ve vakarla tamamladıklarını söyledi. Öztabak mesajını şu sözlerle tamamladı, "14 Ağustos 2001 günü Kurucumuz ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, AK Kadrolar olarak ileri demokrasi, büyük ekonomi, güçlü toplum, lider ülke olma adına samimi bir niyetle çıktığımız bu yolda 15. yılımızı büyük bir onur ve vakar ile tamamlamış bulunuyoruz. AK Parti’nin iktidara geldiği 3 Kasım 2002’den bugüne kadar başarısını sürekli artırmış ve Partimiz her alanda milletle kucaklaşmaya devam etmektedir. Türkiye’deki demokrasi anlayışını da güçlendiren partimiz, ülkenin her kesimine hitap etmiş ve birlik, beraberlik duygusunu güçlenmesine katkı sağlamıştır.  Bugün 2023'ü hedefleyen ve dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma gayreti içerisinde olan bir Türkiye tablosu var. Ekonomiden sağlığa, eğitim-kültürden alt yapımıza yaptığımız yatırımlara kadar birçok alanda bu hedeflerimize ulaştık ve daha ileri götürebilecek duruma geldik. Bugün 15. Yıldönümümüzü kutluyoruz. Kurulduğumuz ilk günün heyecanını yaşıyoruz. Tek gayemiz, halkımızın bize olan inancını, teveccühünü, yine halkımız için daha sarsılmaz bir hale getirmek, milletimizin huzur ve refahını kalıcı kılmaktır. Bu çerçevede başta, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği olmak üzere, Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım’ın yönetiminde millete hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde, AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını selamlar, bu yolda hayatını kaybetmiş olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet dilerim. Burada 15 Temmuz 2016 karanlık gecesinde ülkemize, milletimize ve Sayın Cumhurbaşkanımız ile demokrasimize karşı girişilen hain saldırlar, yine milletimizin kararlılığı ile devletine ve vatanına sahip çıkması ile bertaraf edilmiştir. Böyle karanlık gecelerden Yüce Rab’bim devletimizi ve milletimizi muhafaza etsin. Bu vesile ile o karanlık gecede Şehitlik mertebesine yükselen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, hüzünlü ailelerine sabırlar ve ayrıca gazilerimize de acil şifalar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle partimizin 15. kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni eder, milletimize huzur, refah ve güven dolu bir gelecek dilerim"

 

Editör: TE Bilişim