CHP Yalova İl Başkanlığı tarafından CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasını protesto için "Adalet İçin Duralım Düşünelim" eylemi gerçekleştirildi.
CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasını protesto etmek amacıyla CHP Yalova İl Başkanlığı tarafından Uğur Mumcu Kültür Merkezi önünde, "Adalet İçin Duralım Düşünelim" eylemi gerçekleştirildi. Düzenlenen eyleme CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel, CHP Merkez İlçe Başkanı Ertan Şener, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Yaklaşık 2 dakika süren eylemin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara'dan İstanbul'a başlatmış olduğu Adalet Yürüyüşüne paralel olarak her akşam saat 18.00’de ‘Adalet İçin Duralım Düşünelim’ eylemi gerçekleştireceğiz. Genel Başkanımız da bulunduğu yerde ‘Adalet İçin Duralım Düşünelim’ eylemini gerçekleştirecek. Ülke genelindeki tüm parti örgütlerimiz, her gün saat 18.00’de, belli bir noktada, il ve ilçelerde 2 dakika süreli ‘Adalet İçin Duralım Düşünelim’ eylemi yapacaklar. Bugün bizlerde burada bunu gerçekleştirdik. Genel Başkanımızın 5 Temmuz'a kadar sürecek olan Adalet Yürüyüşü süresince bu eylemi her akşam gerçekleştireceğiz.” dedi.
Uğur Mumcu Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilen pasif eylem de partililer ellerinde, "Adalet" yazılı kağıtlar taşıdılar. 2 dakikalık eylem olaysız bir şekilde tamamlandı.

 

 

Editör: TE Bilişim