CHP Genel Başkanı tarafından başlatılan Adalet Yürüyüşü'ne Yalova'dan tam destek geldi. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce partililerle Yalova'da bir araya gelerek gelişmeleri anlattı. Partililer ise toplantıya ellerinde, "Adalet" yazılı kağıtlarla katıldılar.
  CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun casusluktan suçlu bulunarak tutuklanması sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan, "Adalet Yürüyüşü" ile ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "CHP aceleyle ayağa kalkmış, önyargıyla kıyameti koparmıştır" yorumunda bulunmuştu. Bahçeli, "CHP’nin, demokratik ve hukuk çemberinden taşmaması gerekirken, mal bulmuş mağribi gibi sokağa fırlayarak yürüyüşe geçmesi masumane değildir. Provokatörler devrede, karıştırıcı ve nifak saçan mihraklar yerli işbirlikçileri eliyle kuyruktadır" demişti.
  Bahçeli'nin bu sözlerine CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce üst perdeden cevap verdi. İnce, MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye, "Haddini bil" diye seslendi. CHP İl Örgütü ile Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde bir araya gelen İnce, şu sözleri kullandı, "Sen Sarayın sözcüsü müsün. Sana mı kaldı cevap vermek. Otur oturduğun yerde. Haddini bil. Bırak Saraydan yargıya talimat verenler konuşsun. Sayın genel başkanımız kibarlığından, 'Bir gün Bahçeli'ye de hukuk lazım olabilir' dedi ama ben bu sefere mahsus, daha fazla bir şey söylemeyeyim. Ama bir dahakine haddini bildiren en kötü sözü söyleyeceğimden kuşkusu olmasın. Milletvekilimiz hapse atılmış, partinin genel başkanı bir eylem koyuyor. Bahçeli cevap veriyor. Sana mı kalmış"
  Muharrem İnce'nin katılımı ile gerçekleşen toplantıya ellerinde, "Adalet" yazıları ile katılan CHP Yalova İl Örgütü üyeleri daha sonra bir yürüyüş gerçekleştirdiler.

Editör: TE Bilişim