Yalova Ak Parti  Kadın Kolları Anneler günü münasebetiyle yaptığı basın açıklaması ile tüm annelerin “Anneler Günü” nü kutladı.  Ak Parti Merkez İrtibat Ofisi önünde ‘Anneler Günü’ vesilesiyle düzenlenen  yürüyüş programına; Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Ak Parti Yalova Milletvekili Adayları Fikri Demirel ve Mehmet Demirhan, Ak Parti Yalova Kadın Kolları Başkanı Melahat Yalçın ve birçok partili ile vatandaşlar iştirak etti.

Yalova Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Melahat Yalçın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bugün 'Anneler Günü'.  Tüm annelerimizin 'Anneler Günü' nü kutluyoruz. 'Her anne güçlüdür' ve 'Güçlü Anneler Güçlü Türkiye' demektir. Biliyoruz ki 'Herkes ister, anneler inanır ve çözer!'  Biz Ak Partililer, iktidar dönemimiz boyunca hep kucaklayıcı olduk, kadınımızı hiç bir ayrım gözetmeden destekledik. Ona hak ettiği kıymeti verdik. Geleneğimizde ne denli ayrıcalıklı olduğunu hiç unutmadık, unutanlara hatırlattık. Her hamlemizde onları daha ileriye götürmenin gayesini taşıdık. Annelerimize en kıymetli varlıkları olan evlatları için daha iyi eğitim, daha iyi sağlık hizmeti, daha güvenli bir ülke verebilmek gayesiyle durmadan çalıştık. Bugün çok şükür ki Türkiye'miz bambaşka baharları yaşıyor. Bugün ülkemizin her köşesinden anne sağduyusu, anne şefkati ve anne yüreğinin sesleri duyuluyor. Ülkemizin geçmişte yaşadığı acıları, sıkıntıları, hasretleri ve korkuları en çok hisseden ve yaşayan annelerimiz, bugün güçlerini yüreklerindeki merhametle birleştirip adeta inşa ettiğimiz güzel geleceğe iyilik ve umut taşıyor.

'Anneler Günü Yürüyüşü' sadece bugün değil aslında son 13 yıldır sessiz sedasız yürüyor. Bu yürüyüş; hangi etnik, dini ya da siyasi görüşten olursa olsun her evlada aynı merhametle bakanların, ülkemiz daha iyi olsun da her kavgayı bitirelim diyen güçlü annelerin yürüyüşüdür. Ak Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı olarak bize destek veren, vermeyen tüm annelerimize ve evlatlarına daha iyi bir gelecek sunmak için çalışmaya devam edeceğimize söz veriyor, tüm annelerimizin anneler gününü kutluyoruz.”

Ak Parti teşkilatı tarafından “Anneler Günü Yürüyüşü” kapsamında birçok vatandaşa çiçek takdim edildi. 

Editör: TE Bilişim