Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında resmi kurum ve halka yönelik ziyaretlerine devam ediyor. 
Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarını yoğun bir programla sürdüren Ak Parti il teşkilatının bu çalışma azmi ve göstermiş olduğu teşkilat bütünlüğü Yalova halkı tarafından da takdirle karşılanıyor.                        
Kalabalık bir heyetle çalışmalarını sürdüren Öztabak ve ekibi, Kamu Hastaneleri Birliği, G.O.P. Karakolu, Bölge Trafik ve Askerlik Şubesini ziyaret etti. Düzenlenen ziyarette kurum müdürleri ve kurum çalışanlarıyla bir araya geldi. İftardan sonrada çalışmalarını yoğunlaştıran Ak Parti İl Teşkilatı, ilimizde faaliyet gösteren dernek ve halka yönelik ziyaretler gerçekleştirdi. Dernek ziyaretleri kapsamında, Sağlıkçılar, Denizciler, Galatasaraylılar ve Yalova Lisesi Mezunları derneklerine ziyaret düzenlendi. 
Ak Parti Yalova İl Teşkilatı, İl Başkanımız Yusuf Ziya Öztabak ve beraberindeki heyet Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hüseyin Yıldırım'ı da ziyaret ederek YÖK'de ki çalışmalarından dolayı plaket sundu. Ak Parti heyeti Fen İşleri Müdürlüğü, İl Afet Müdürlüğü,Rehberlik Araştırma Merkezi ve UEDAŞ'a düzenlenen ziyaretlerde kurum müdürleri ve çalışanlarıyla bir araya geldi. Düzenlenen ziyaretler halkın yoğun ilgisinden dolayı gece geç saatlere kadar sürdü.
  
Editör: TE Bilişim