Ak Parti aday tanıtım toplantısı Merkez İlçe Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşma yapan İl Başkanı Öztabak, AK Parti’nin yenilenen teşkilat kadroları ile 7 Haziran 2015 milletvekili seçimlerinde Anayasayı değiştirecek bir çoğunlukta kazanacağını ve milletle belirlenen 2023 ve 2071 hedeflerine kesintisiz yürüyüşünü devam edeceğini belirterek, “Bugün hizmet bayrağını taşımakla görevlendirilmiş olan bizler üstlendiğimiz sorumluluğun bilinci ile hareket ederek milletvekili adaylarımızın belirlenmesi sürecini başarıyla yönetmiş ve yeni milletvekili adaylarımızın belirlenmesi işlemi tamamlanmıştır. Genel Merkezimizce Yalova milletvekili 1. sıra adayı olarak Sayın Fikri Demirel, 2. sıra milletvekili adayı olarak Sayın Mehmet Demirhan’ın isimleri yüksek seçim kuruluna verilmiştir. Teşkilatımız adaylarımızın belirlenmesi sürecinde Yalova halkının hassasiyetlerini ve hissiyatını önceleyen ahde vefayı, hizmeti, sadakat ve güvenilirlik ile teşkilat bütünlüğü içerisinde Yalova’da iki sıfırlık bir sonucun elde edilme arzu ve kararlılığı ile hareket etmiştir” diye konuştu.

21 aday adayından en uygun olan iki adayın belirlenmesine gayret edildiğini sözlerine ekleyen Öztabak, “Aday olamayan arkadaşlarımız en az adaylarımız kadar kıymetli ve ak-partimizin mensubudurlar. zamanı geldiğinde partimizde aktif olarak hizmet etmeleri için kendilerine mutlak surette gerekli görevler verilecektir. Partimizin 7 Haziran seçimlerindeki hedefi yeni anayasa yapacak çoğunlukla yeniden iktidar olmak ve ülkemizin önünü açacak başkanlık sistemine geçmektir. Yalova teşkilatı olarak bu hedefe iki milletvekili ile katkı sunmak istiyoruz” diye konuştu.

Ardından 2. Sıra Adayı Mehmet Demirhan yaptığı konuşmada, “Allah’ın izniyle Yalova’da 2-0 yapacağız. Burada 2 aday değil 21 kişiyiz. Büyük bir ustanın yanında 2-0 yapmak için görev aldım. Allah’ın izni sizin destekleriyle kapı kapı dolaşacağız. Hepinize şimdiden Allah razı olsun” ifadesini kullandı.

AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Fikri Demirel ise şunları kaydetti:

“İlk milletvekilimiz Şükrü Önder, İlhan Evcin ve Temel Coşkun’a bugüne kadarki milletvekilliği dönemlerinde Yalova’ya yapmış oldukları hizmetlerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün aday olarak karşınızdayız. AK Parti’nin bir hedefi var: önümüzdeki seçimlerde inşallah yeni Türkiye’yi oluşturmak için 400 milletvekili, yeni anayasa, yeni başkanlık sistemi. İnşallah rabbim bu yolda en iyi sonuçla buna katkı vermeyi bize nasip eder. Amacımız bu yola çıkarken amacımız Türkiyemize, Yalovamıza katkı sunmak. Sizinler bizim yanımızda, arkamızda olduğunuz sürece gerek Türkiye gerek Yalova’da en iyi hizmeti sizlere sunacağımıza inancınız tam olsun. Seçim startını yakın zamanda vereceğiz. Buradan dağıldığımızdan itibaren her bulunduğumuz ortamda yaptığımız hizmetleri anlatacağız. Bizim en büyük eksiğimiz ne yerel idarecilerimizin yaptığını ne hükümetimizin yaptığını anlatabildik. İnşallah bunu becerirsek, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmazsak 2-0 yapacağımıza inanıyorum.”

Ardından Cumhuriyet Caddesi, Cengiz Koçal Caddesi, Safabey Caddesi ve İstanbul Caddesi güzergahında yürüyüş gerçekleştirildi.Etkinliğe aday adayları da katılarak seçilen adaylara desteklerini gösterdiler.

Editör: TE Bilişim