AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu toplantısı Uygulama Oteli’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Burada konuşan AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, “Biz milletimizin refahını, barışını ve huzurunu temin için, insanlarımız arasında adaleti ve eşitliği sağlamak için siyaset yapıyoruz” dedi.
AK Parti İl Başkanlığı; Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyeleri Mustafa Ünal, Halide İncekara ve Ekrem Çelebi’nin katılımları ile Uygulama Otelinde siyasi erdem ve etik kurulu istişare toplantısını gerçekleştirdi.
Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak yaptığı konuşmasında şunları söyledi:
 “AK Parti 2002’de kurulduğu zaman vatandaş AK Parti’ye bir görev verdi. O da, Türkiye’yi yeniden inşa etme görevi. AK Parti Türkiye’yi yeniden inşa etti. Hepimiz bunların şahidiyiz. AK Parti siyaseti ile önceki siyaseti mukayese etmek mümkün değildir. AK Parti Türkiye’yi siyasi alanda, ekonomik alanda, sosyal alanda yeniden inşa etti.”
ÖztabaK, konuşmasını şöyle sürdürdü, “Şu anda Türkiye yurt içinde ve yurt dışında teröre karşı yoğun bir mücadele vermektedir. Türkiye’nin terör operasyonlarında kullandığı silahların yüzde 75’i kendi ürettiği yerli ve milli silahlardır. Milli ve yerli silah sanayimizin bu bakımdan geldiği nokta çok önemli bir noktadır. Bundan dolayı devletimizle iftihar etmemiz gerekiyor”
Türkiye’nin gelişip güçlenmesine devam edebilmesi için AK Parti’nin gücünü koruması gerektiğini belirten Öztabak şöyle konuştu, “AK Parti’nin kaybetmesi sadece bizim kaybetmemiz olsa diyecek bir şey yok ama AK Parti kaybederse tüm Türkiye ve İslam alemi kaybeder. O yüzden omuzlarımızda çok büyük bir yük vardır. Önümüzde 3 tane seçim var. Mahalli seçimler, milletvekilliği seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimi. Bunlar çok önemli seçimler. AK Parti bugüne kadar yaptığı 11 seçimden 11’ini de kazandı. Ama artık kazanmak yetmiyor yüzde 50 nin üzerinde oy almak gerekiyor. Bizlerin çaba ve gayretleriyle AK Parti gücüne güç katacak ve sorumluluklarının farkında bir şekilde önümüzdeki seçimlerde de yüzde 50 den daha fazla oy alarak Türkiye’yi yönetmeye ve ülkemiz insanının refahını artırmaya devam edecektir. Biz milletimizin refahını, barışını ve huzurunu temin için, insanlarımız arasında adaleti ve eşitliği sağlamak için ve bunları yaparak Allah’ın rızasını kazanmak için siyaset yapıyoruz. O yüzden halkın da Hakkın da desteğinin bizimle beraber olacağına inanıyorum”

 

Editör: TE Bilişim