AK Parti Yalova İl Başkanlığı Mayıs ayı Danışma Melis toplantısını gerçekleştirdi. Her ay rutin olarak gerçekleştirilen toplantıya AK Parti kadroları tam teşekküllü iştirak etti. 
Ev sahipliğini İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak’ın gerçekleştirdiği toplantıya Milletvekili Fikri Demirel’de iştirak etti. AK Parti İlçe başkanları, belde başkanları, mahalle başkanları, yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra AK Partili belediye başkanları da danışma meclisinde yerini aldı.
"Üye ziyaretlerinde 6. sıradayız"
Divan başkanlığını AK Parti Yalova İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Uğur Bezcioğlu’nun gerçekleştirdiği toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak yaptı. Başkan Öztabak konuşmasında net ve vurgulu mesajlar verdi. Uzun süredir ısrarcı ve istikrarlı bir şekilde üye ziyaretlerinin meyvelerini aldıklarına dikkat çeken Başkan Öztabak, üye ziyaretleri sıralamasında Yalova İl Başkanlığı’nın Türkiye genelinde 6. sırada yer aldığına dikkat çekti. Teşkilat mensuplarına yönelik çalışmalar hakkında detaylı bilgilendirme yapan Başkan Öztabak, AK kadroların her zaman göreve hazır olduğunu dile getirerek, bu yolda emin adımlarla ilerlediklerini sözlerine ekledi. 
"22 Mayıs’ta kongremiz gerçekleşiyor"
AK Parti Milletvekili Fikri Demirel ise yaptığı konuşmada bütün ülkenin baş sıradaki gündemi olan AK Parti’nin 22 Mayıs’ta gerçekleştireceği olağanüstü kongre hakkında bilgi vererek, “Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na verdiği emek ve hizmetler için teşekkür ediyorum. Her zaman AK Parti’ye yakışan ve bu yönde istikrarlı adımlar attı. Partimiz halktan almış olduğu destekler ile yıllardır hizmetlerine devam ediyor. AK Parti kadroları görev aşkı ile her zaman çalışıyor. Şimdiden olağanüstü kongremiz tüm ülkemize ve partimize hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca üye ziyaretlerinde ülke sıralamasına giren İl Başkanlığımızı ve bu yönde tüm teşkilat mensuplarımızı da kutluyorum” dedi.
İl Genel Meclisi’nde işler yolunda
AK Partili İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel de toplantıda bir konuşma gerçekleştirerek gerçekleştirdikleri hizmet ve çalışmalardan söz etti. Köy yollarının asfaltlanması, gölet projeleri ve köylerdeki sıkıntıların giderilmesi adına ciddi çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Demirel, İl Genel Meclisi üyelerinin birlikte ve uyum içerisinde çalıştıklarını sözlerin ekledi.
Toplantıda aynı zamanda divan başkanlığı görevini üstlenen Tanıtım Medya Başkanı Uğur Bezcioğlu, “AK Parti İl Başkanlığı olarak tüm ilçe ve beldelerimiz ile koordineli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerek yerel, gerek ulusal basında birçok haberin yayınlanması için gayret sarfediyoruz. Bu konuda ciddi emekler sarf ettik. Tanıtım Medya Başkanlığı olarak sosyal medyada da halkın her kesimine ulaşmak adına paylaşımlarımızı an be an gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra AK Parti’nin kurumsal sayfası olan akpartiyalova.org.tr adresinden gerçekleştirilen çalışmalar, hizmetler, üye ziyaretleri ve toplantılarımızı paylaşıyoruz” dedi.
Editör: TE Bilişim