Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Milletvekili adayları Fikri Demirel ve Mehmet Demirhan ve parti yöneticileri; Atakent Hastanesi, Uzmanlar Hastanesi, Yalova Devlet Hastanesi ek ve ana bina ile Aktif Hastanesi’ne ‘Hemşireler Günü’ nedeniyle ziyaretlerde bulunarak hemşirelere çiçek verip günlerini kutladılar.

Hemşirelik mesleğinin niteliğinin ve içeriğinin yeniden belirlendiğini dile getiren Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, “Hemşirelik, günümüzde artık yardımcı sağlık hizmeti tanımının çok ötesinde, sağlık hizmetinin en temel, asli ve olmazsa olmaz unsurlarından biri haline gelmiştir. Sağlık hizmetinin bu en temel ve asli unsurunu oluşturan, insan hayatının ve insana hizmet etmenin kutsallığına inanarak büyük bir sabır ve sevgiyle çalışıp, sağlık hizmetlerinin bugünlere gelmesinde büyük katkısı olan tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Hemşireliğin sevgi ve şefkat gerektiren önemli bir görev olduğunu vurgulayan Ak Parti Yalova Milletvekili adayı Fikri Demirel, “Yapılan hizmetin kutsallığı ölçüsünde, insan sevgisiyle dolu olan bu mesleğin sağladığı manevi haz, dünyanın hiçbir şeyiyle değiştirilemeyecek özelliktedir. İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeden, sonsuz sabır ve üstün gayret ile ilimizde görev yapan hemşire ve ebelerimizin Hemşireler Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

Yorucu iş temposuna rağmen insanların sağlıklarına kavuşması için fedakarca çalışan hemşirelerin gününü kutlayan Ak Parti Yalova Milletvekili adayı Mehmet Demirhan, “Fedakarlık isteyen vatandaşlara yeniden yaşam sevinci kazandıran hizmetler yürüten hemşirelik, çok kutsal bir görevi üstlenmektedirler.  Bu kutsal görevde bizler de kendilerine sonsuz başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim