Geçtiğimiz ay yapılan Ak Parti Merkez İlçe 5.Kongresi ile göreve seçilen Umut Güçlü başkanlığındaki yeni yönetim odamızı ziyaret etti. Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı üyelerini YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Meclis Başkanı Cemil Demiryürek ile Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Gençer ve Kıvanç Rodoplu karşıladılar.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü “Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ediyoruz. İlimizde AK Parti teşkilatı olarak neler yapabiliriz şehre ne tür katkılar sağlayabiliriz amacıyla kurumlara ziyaretlerde bulunup istişarede bulunuyoruz. YTSO’da Yalova’nın en önemli sivil toplum kuruluşlarına bir tanesi sizler hem istihdam anlamında hem de katma değer anlamında hem şehrimize hem ülkemize katkılar veriyorsunuz. Bizlerden eğer bir destek istediğiniz taktirde bizler sizlere her zaman destek vermeye hazırız. Yalova şehri hepimizin. Sizlerin burada yapacağı yatırımlarla istihdam sayısını artırmış oluruz hem de şehrin gelişmesi noktasında hep beraber katkı vermiş oluruz. Sizlere bu anlamda bu ziyaretimizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, “Bahsettiğiniz gibi ilimiz için ne yapılması gerekiyorsa biz YTSO olarak burada hep beraber sizlerle beraber çalışmalar yaparak sizlere destek olmaya her zaman çalışacağız. Ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim