AKP Yalova Ar-Ge Başkanı Serap Türkyılmaz açıklamasında; “Akademinin amacı hem bireysel olarak katılımcılara zihin jimnastiği yaptırmak, fikren gelişmelerine katkıda bulunmak, kültürel ve sosyal dünyamızı değiştirecek yeni ufuklar açmak, hem de yereldeki, ülkedeki, dünyadaki siyasi olaylara doğru bakış açısı kazandırmaktır. Yoğun bir katılım beklediğimiz siyaset akademisinden engelli hemşerilerimiz ücretsiz, bayan katılımcılarımız ise bu eğitimden % 50 indirimli yararlanacaklardır. Akademiye katılım bedeli 150 TL’dir.

Akademiye Katılmak isteyen hemşerilerimiz Ak Parti il başkanlığı veya ilçe başkanlıklarına müracaat edebilirler. Son başvuru tarihi 18 Nisan Perşembe günüdür.Akademimiz sadece AKP'li, AKP'ye oy vermiş, gönül vermiş insanlarımız için değildir. Akademimizin kapısı partili, partisiz herkese açıktır. Bizim amacımız sadece Ak Partilileri hedef alan bir gelişim değildir. Hangi siyasi çizgiye, hangi dünya görüşüne sahip olursa olsun, tüm insanlarımızdır.

Altını çizelim ki; ‘’Çünkü biz hep birlikte Türkiye’yiz ‘’ ve hep beraber gelişmeliyiz. Akademimizin temelde amaçladığı budur. Akademimizde, konusunda uzman akademisyenlerimiz, deneyimli siyasetçilerimiz, bakan ve bakan yardımcılarımız ders vereceklerdir. Akademi sonunda katılımcılara bizzat Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı sertifikalar takdim edilecek ve dereceye giren katılımcılar ödüllerini Sayın Başbakanımızın elinden alacaklardır.

Kayıt için kimlik fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğrafın yeterli olacaktır. Eğitimler Yalova Belediyesi Nikah salonunda 19:00-21:00 saatleri arasında yapılacaktır.Bu vesile ile 15. dönem siyaset akademisine Armutlu, Çınarcık, Çiftlikköy, Termal, Altınova’dan tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. İnşallah Yalova’mıza faydalı olacak bir çalışmayı hep beraber gerçekleştireceğiz.” dedi.
Editör: TE Bilişim