Altınova Belediye binası önünde başlayan kutlamalarda konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Ülkemiz, milletimiz, ümmetimiz ve dünya mazlumları bu geceden sonra daha güçlü olacak” dedi.

Belediye binası önündeki kutlamalara; AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetimi, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Altınova İlçe Başkanı İrfan Şen ve yönetimi, İl genel Meclis üyesi Ali Çorbacı, Altınova Meclis Üyeleri Fevzi Arıcı, Hasan Karabacak, Birol Bayram, Bilal Ok, Ali Saruhan, Mustafa Sarıgül ve Ali Koçal, Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, Altınova Belediyespor Kulüp Başkanı Sedat Ok ve yönetimi, STK temsilcileri, muhtarlar ve Altınovalı vatandaşlar katıldı.

“Topu gelsin”

Türkiye’de artık yeni bir dönemin başladığını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Artık her alanda daha güçlüyüz. Bugüne kadar ülkemiz üzerinde her türlü oyunu oynamaya kalktılar. Ama 24 Haziran2dan sonra başka bir Türkiye var. Şimdi gelsinler üstümüze. Oyunlarıyla, tanklarıyla, toplarıyla gelsinler. Artık Türkiye Çok daha güçlü. Türk Milleti daha güçlü. İslam ümmeti ve dünya mazlumları çok daha güçlü. Bugünden itibaren hedefimiz 2023. Yolun açık olsun Altınova, yolun açık olsun Yalova, yolun açık olsun Türkiye” dedi.

Türk Milleti’nin tüm dünyaya en güzel cevabı verdiğini söyleyen AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer de, “Ben tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugünden sonra ülkemizdeki yeni sistemle çok daha güçlü bir ülke olacağız. Dosta çok daha fazla güven vereceğiz” diye konuştu.

Seçim sonuçlarının belli olmasıyla Altınova’da havai fişek gösterileriyle gökyüzü aydınlandı. Altınova Belediyesi’nin 300 metrelik Türk Bayrağıyla ilçede yürüyüş yapan partililer, sevinç gösterilerinde bulundular. Davullar, zurnalar ve parti müzikleriyle vatandaşlar sevinçlerini pekiştirdi.

Editör: TE Bilişim