CHP Yalova eski İl Başkanı Özcan Özel CHP Genel Başkanının da belirleneceği 36. Kurultayda Parti Meclisi adayı oldu. Özel, “Başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.
Yalova’da 3 dönem boyunca CHP Yalova İl Başkanlığı görevini yürüten ancak bu dönem aday olmayarak yerini Ertan Şener’e bırakan CHP Yalova eski İl Başkanı Özcan Özel, 3-4 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan CHP 36. Olağan Kurultayında Parti Meclisi üyeliği için aday oldu. Özel adaylığını şu sözlerle açıkladı, “Genel Başkanlığa adaylığını koyan Milletvekilimiz Muharrem İnce ile birlikte Yalova'da sürdürdüğümüz başarılı siyasetimizi Ankara'dan başlayarak ülke çapında sürdürmeye karar verdik. Başarılı olacağımıza inanıyorum. İnşallah Genel Başkanlığı kazanarak partimiz adına bu edindiğimiz başarılarımızı ülkemizin her köşesine yayacağız” dedi.
2008-2017 tarihleri arasında aralıksız 3 dönem CHP Yalova İl Başkanlığını yapan Özel 2 dönem ilçe yöneticiliği ile 2 dönemde il sekreterliği görevlerinde bulundu. Asıl mesleği Matematik Öğretmenliği olup Yalova'da uzun yıllar Özel bir dershanenin kuruculuğunu ve yöneticiliğini yaptı. Ülke genelinde dershanelerin kapatılmasından sonra emekli olan Özel evli ve 2 çocuk babasıdır. Özel'in bir de torunu bulunuyor.

 

Editör: TE Bilişim