7 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan Milletvekili Genel Seçiminde partisinin Yalova Milletvekili adaylarına destek vermek için bugün Yalova'ya gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu Yalovalılara hitap edecek. Cumhuriyet Meydanında saat 18:00'deki mitinge çevre illerin milletvekilleri ve bazı bakanlarında Başbakan Davutoğlu ile birlikte katılması bekleniyor. Başbakanın heybesinde ise Yalova'ya önemli müjdelerin bulunduğu ve bu müjdeleri mitingde açıklayacağı konuşuluyor. 

Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak'ta vatandaşları mitinge davet etti.  Davutoğlu’nun Başbakan olarak ilk defa Yalova’ya teşrif edeceğini açıklayan Başkan Öztabak, “ ‘Haydi Yalova Büyük Yalova Mitingi’ ile tüm Cumhuriyet Meydanı’nı dolduralım” mesajını verdi.

Büyük Yalova Mitingi ile ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, “Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nu çok görkemli ve coşkulu, Yalova’ya yakışır bir şekilde karşılayacağız. Türkiye için son derece önemli, son derece hayati bir seçime doğru gittiğimizi ifade etmek istiyorum. Yeni Türkiye, 13 yıldır sağlanan istikrar ile 7 Haziran seçimlerinden sonra büyük bir ivme kazanacak ve hedeflerine ulaşacaktır.  Türkiye’de huzur ve istikrarın devamı için, hızla gelişen ve kalkınan bir Türkiye için, birlik, beraberlik, kardeşlik, huzur ve barış için, çok daha müreffeh bir Türkiye hedefi için tüm halkımızı Çarşamba günü saat 18.00’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki büyük buluşmaya bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim