Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. Burada muhalefete yüklenen Çavuşoğlu, "Türkiye'de muhalefetle, ihanet hiç bu kadar örtüşmemişti" dedi.
  AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, RDKM'de gerçekleştirildi. Toplantıya Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'da katıldı. Salona alkışlar arasında giren Çavuşoğlu burada partilileri selamladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, 2019 seçimlerinde tüm belediyelerin AK Partiye geçeceğini söyledi. Öztabak, "AK Parti olarak Yalova'da ilçe ve belde kongrelerimizi tamamladık. 2019 yılında gerçekleşecek seçimlere bizi taşıyacak olan teşkilatları oluşturduk. Biz çalışmalara şimdiden başladık. Cumhurbaşkanımızın talimatı ile alanda boşluk bırakmadan çalışıyoruz. 2019 yılında öncelikle kaybettiğimiz belediyeleri alacak, ardından da Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız" dedi.
AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ise, "Partimiz iktidarının 15. yılını kutladı. Dünyada 15 yıldır oyunu arttırarak iktidarda kalan bir başka parti yok. Bu partide halkımıza hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. İlimizde kongrelerimizi tam bir birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdik. Ama bazı partilere bakıyoruz kongrelerinde sandalyeler masalar havada uçuşuyor. Bu partilerin Türkiye'ye verecekleri bir şey olabilir mi. Biz ilimizde tam bir ekip ruhu ile hareket ediyoruz. Zaten didişirsek diğerlerinden ne farkımız kalır ki. Yalova'da çok önemli yatırımlar bir biri ardına geliyor. 400 yataklı devlet hastanesinin proje ihalesi yapıldı. 2018 yılında temelini atmayı planlıyoruz. Yine Çevre yolunun 2018 yılında hayata geçirmek istiyoruz. OSB'lerden bazıları 2018 yılında hayata geçmiş olacak. Cumhurbaşkanımız iktidara geldiğinde artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak demişti. Gerçekten de öyle oldu. Zaten ülkemize yapılmak istenen bu komploların, manipülasyonların ardında yatan da bu değil midir.Ama biz birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece hiç bir oyun bu ülke üzerinde tutmayacak" diye konuştu.
Demirel'in ardından kürsüye gelerek Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ise kelimenin tam anlamıyla CHP'yi yerden yere vurdu. Çavuşoğlu, CHP'nin uluslararası vesayet odakları, FETÖ ve PKK'nın kuklası olduğunu söyledi. Çavuşoğlu konuşmasında, "Türkiye'de muhalefetle ihanet terimi ilk defa bu kadar örtüşmüştür. Bizde bir muhalefet var. Ülkeyi yönetmek için değil, iddiaları için değil, ülke için yeterli bir kaynak, öngörü ortaya koymak için değil, bütün öngörüsü, yatırımı, projesi, planı Recep Tayyip Erdoğan'ın gitmesi üzerine kurmuş. Recep Tayyip Erdoğan'ın gitmesini sağlayamazsın. Hele hele de Avrupa'dan Amerika'dan devşirdiğin güçlerle bunu hiç bir şekilde yapamazsın. Bu millet buna fırsat vermedi, bundan sonra da vermeyecek. 15 Temmuz'da darbe girişimi sırasında birileri televizyon ekranlarında olup biteni izleyip kahvesini yudumlayarak bunları seyretti. Şimdi çıkmış kontrollü darbe diyor. Asıl kontrollü olan sensin. Demokraside muhalefet şarttır. Ama Türkiye'de ana muhalefet koltuğu boştur. Orası yok hükmündedir. Çünkü bu insanların Türkiye ile ilgili bir derdi yoktur. Ana muhalefet uluslararası vesayet odaklarının kuklasıdır. FETÖ'nün kuklasıdır. PKK'nın kuklasıdır" dedi.
Çavuşoğlu'na konuşmasının ardından AK parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak tarafından bir tablo hediye edildi. Çavuşoğlu başarılı teşkilatlara da başarı belgelerini takdim etti.

Editör: TE Bilişim