Yalova merkez ve ilçelerinin CHP Belediye Başkan Adayları, TBMM’de grup toplantısı öncesinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ’ın da bulunduğu ziyarette CHP Lideri, Yalova’yı istediğini dile getirerek, başarı için her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi. TBMM’deki odasında Yalova’dan gelen belediye başkan adaylarını kabul eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Yalova’nın da CHP’li kadrolar tarafından yönetilmesinin vaktinin geldiğini belirtti. Ziyarette CHP Grup Başkanvekili ve Milletvekili Muharrem İnce ile İl Başkanı Özcan Özel ve bazı parti yöneticileri de hazır bulundu. 
“Başarı için her türlü desteği sağlayacağız”
İktidar partisinin kötü iç ve dış politikaları ve başarısız yerel yönetimleriyle ülkeyi kötü bir noktaya getirdiğini söyleyen Kılıçdaroğlu: “Önümüzde 70 günden az bir süre kaldı. Gece-gündüz çalışarak Yalovalılara projelerinizi anlatın, gönüllerini kazanın. Yalova’yı istiyorum. Başarı için her türlü desteği sağlayacağız” dedi.
Kılıçdaroğlu, Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin, Yalova’da olanları anlattığını belirterek, “2009’da ‘AKP’nin alternatifiyim’ diyerek Yalovalıların oylarını gasp eden ve sonra AKP’ye geçen Belediye Başkanı, şimdi de sizin Yalovalılara verdiğiniz sözleri çalıp 5 yılda yapmadığı işleri yarım-yamalak yapıyormuş. Yalovalılar bu kez, O’nun bu oyunlarına kanmayacaklardır. Başkan adayımız değerli kardeşim Vefa Salman’a güveniyor, partimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Yalova’ya hak ettiği hizmetleri verecektir. Diğer başkan adayı arkadaşlarımıza da güveniyor ve inanıyoruz. Hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık 45 dakika süren görüşmenin sonunda belediye başkan adayları ve partililerle fotoğraf çektirdi. Yalova’dan giden heyet, görüşmenin ardından CHP’nin haftalık grup toplantısına da katıldı. 
Editör: TE Bilişim