Geçtiğimiz yıl AKP saflarına katılan eski Demokrat Partili Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Demokrat Parti il Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu. DP İl Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette, İl Başkanı Köksal Ketenci ve Merkez ilçe başkanı Burak Küçük ile il yöneticileri tarafından karşılanan Başkan Koçal, “İnsan baba ocağına gidince heyecanlanmaz mı, tabii ki heyecanlıyım. Şu anda eski çalışma arkadaşlarımı ve bu mekanı görünce, eski günlerim aklıma geldi, heyecan duydum, duygusal anlar yaşadım” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi saflarına katılmaktan hiç pişmanlık duymadığını belirten Başkan Koçal, “Türkiye’nin 1950’lerden bu yana iki ana çizgisi vardır. Bunlardan birisi demokrat çizgi, diğeri ise sol çizgi. Rahmetli Menderes ile başlayan demokrat çizgi, Özal dönemi hepsi ortak dava zihniyetidir. Tabii ki siyasi partiler arasında görüş farklılığı olabilir. Zihniyet ve çizgi özünde aynıdır” diye konuştu.

Demokrat Parti İl Başkanı Köksal Ketenci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Yakup Koçal’a başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim