Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, İslam Alemi’nin Kutlu doğum Haftası’nı kutladı. Başkan oral yaptığı açıklamada, “İnsanları güzel ahlak, doğruluk ve huzurla buluşturan İslam’ın, evrensel ve çağlar üstü mesajını ulaştıran Peygamberimizin kutlu doğumunu idrak etmenin huzurunu yaşıyoruz. Peygamberimiz, bütün insanlığa kucak açan, barış ve sevgi öğretisinin taşıyıcısı olmuş, doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla göstermiştir. Bütün insanlık için örnek bir şahsiyet olan peygamberimizi daha Bahsegel iyi tanıdıkça ve anladıkça, mesajının mahiyeti de doğru anlamıyla çok daha güçlü bir şekilde dünyamızda karşılık bulacaktır.

Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle Efendimizin mukaddes ruhunu şad ediyoruz. Peygamberimiz, bize hayatı nasıl yaşayacağımızı öğretmiştir. Peygamberimiz kardeşliği, barışı, dostluğu, sevgiyi esas alan bir insandı. O’nu yeni nesillere tanıtmak ve öğretmek hepimizin görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Sevgili Peygamberimiz'in kutlu doğumunu tebrik ediyor, bu anlamlı haftanın kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi temennisiyle bütün vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim