Parti Çiftlikköy Gençlik Kolları yönetimi, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı ziyaret etti. AK Parti Çiftlikköy Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aydın’ın öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette, ilçede gerçekleştirilen hizmet ve projeler hakkında Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ile bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkan Silpagar, Çiftlikköy’deki hizmetleri, projeleri tek tek anlattı. Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Silpagar’a gençlere yönelik hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.
‘Gençlerimizle birlikte yürüyeceğiz’
Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, gençliğin sürekli kendini geliştirmesi gerektiğini ifade ederek, genç siyasetçilere tavsiyelerde bulundu. Başkan Silpagar, “Gençlik kolları partimizin en önemli teşkilatıdır. Gençliğin sorunlarıyla sürekli hemhal olmamız gerekir. Partimizin politikasını, yapmak istediklerimizi gençlere anlatmalıyız. Bu hususta en önemli görev gençlik kollarımızındır. Bizler gençlik kollarımızı çok önemsiyoruz. İnşallah sizler de gençlik adına güzel hizmetler yapacaksınız. Yarınlara daha emin adımlarla gitmemiz için çok iyi eğitim almanız lazım. Önce kendinizi geliştirin sonra da çevremizdeki gençlere el uzatıp onların gelişimine yardımcı olun” dedi.
Gençlik kolları ile her zaman birlikte olacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Silpagar, “Çözüm ortağı olacağız. Çünkü Türkiye'yi Eğer ayakta tutmak istiyorsak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak istiyorsak ve Türkiye'yi güçlü bir devlet haline getirmek ve bunu sürdürülebilir bir hale getirmek istiyorsak tüm imkânlarımızı tek bir noktada birleştirip birlikte hareket etmek zorundayız. Çiftlikköy Belediyesi bu açıdan milli ve manevi değerlerine bağlı gençlerin daima yanında olmuş birlikte yürümüş ve o heyecanı hiçbir zaman kaybetmemiş bir belediyedir hiçbir zaman da kaybetmeyecektir.” ifadelerini kullandı.
Gençlik kollarının AK Parti’nin taze kanı olduğunu ve en aktif birim olarak ön plana çıktığını ifade eden Başkan Silpagar, Ahmet Aydın Başkanlığında oluşturulan yönetime büyük sorumluluklar düştüğünü kaydetti ve başarılar diledi.
Aydın: ‘Çiftlikköy’deki bütün gençlere ulaşacağız’
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Aydın, “Çiftlikköy’deki bütün gençlere ulaşma gayesi içerisindeyiz. Yönetim kurulumuz ile Çiftlikköy’e farklı bir dinamizm oluşturacağız. Çiftlikköy’deki projeleri ve AK Belediyeciliği her zaman her yerde anlatacağız. Modern Çiftlikköy hedefine ulaşmak adına var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Daha sonra AK Parti Çiftlikköy Gençlik Kolları yönetimi ve Başkan Silpagar hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Editör: TE Bilişim