Belediye Meclisinde ilk olarak Plan ve Proje Müdürlüğü’ne ait konuların müzakere edilecek. Toplantılarda ayrıca meclis üyelerine ödenecek “huzur hakkı” miktarının tespit konusu, bir önceki yıl gelir ve giderler ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetimi için oluşturulacak olan Denetim Komisyonuna üye seçimi yapılacak.

Toplantılarda belediyemize ait tanıtıcı bayrak ile ilgili konu da gündeme gelecek. Toplanın diğer gündem maddesi ise Yunanistan'ın Atina şehrinde yapılacak olan LEDOS (Becerilerimizi Öğrenme ve Geliştirme) toplantısı ile ilgili Özel Kalem Müdürlüğü’nün teklifi konuşulacak. Kadro aktarımı, boş memur kadro derece değişikliği, 3 adet dolu ve 3 adet boş özürlü personel istihdamı amacıyla norm içerisinde ihdas edilmesi, sözleşmeli Personel ücretlerinin belirlenmesi gibi konular da meclis gündeminde yer alacak.

Meclisin en önemli konusuysa Yalova Bilişim İhtisas OSB’deki değişikliklerle ilgili konunun görüşülmesi olacak. Toplantılar Plan ve Proje Müdürlüğü Komisyonu tarafından alınan kararların görüşülmesi ile sona erecek.

 

Editör: TE Bilişim