Aday tanıtım toplantısına Yalova Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova Ak Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, Çınarcık Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Günay, Çınarcık Ak Parti Belediye Başkan Adayı Numan Soyer, Ak Parti Çınarcık Gençlik Kolları Başkanı, Çınarcık Kadın Kolları Başkanı,  Belde Belediye Başkan Adayları ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Programın açılış konuşmasını Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay yaptı. Günay, “Bayram öncesi arifesindeyiz, 31 Mart günü bizim, Çınarcık` ın bayramıdır. 1 Nisan sabahı inşallah Çınarcık'a Ak Parti Belediyeciliğini, gönül belediyeciliğini göstereceğiz. Ak Parti Belediyesinin bulunduğu yerlerde hizmet, fevkalade güzel oluyor, bu bizim aşkımız bu bizim davamızdır. Halka tepeden bakan bir belediye değil halkla kucaklaşan bir belediye olacağız" dedi.

Yalova Ak Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar da partililere hitap etti. Bağatar, “Teşkilatımızın tüm organizasyonlarına ama Çınarcık`ın havası bambaşka, Çınarcık` ın benim için ayrı bir yeri var, gençliğimin çocukluğum yeri Çınarcık’tır” dedi.  Çınarcık halkına seslenen Muğlim Bağatar vatandaşlara Ak Partinin gönül belediyeciliği hakkında bahsetti.

Yalova Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş büyük bir coşku ile vatandaşları selamladı. Ahmet Büyükgümüş, “Bu yerel seçimler Ak Parti belediyeciliğinde yeni bir dönem başlatıcak Sayın Cumhurbaşkanımız bunu gönül belediyeciliği olarak ifade ediyor. Bizim siyasi hareketimizin başlangıcından itibaren vatandaşın kalbine dokunmak, gönlünü kazanmak bizim temelimizi teşkil etmektedir” şeklinde konuştu.

Program sonunda partililere seslenen, “Bu süreçte beni bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız, Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan` a Yalova Milletvekili Sayın Meliha Akyol` a, Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş` e Çınacık İlçe Başkanımız Hüseyin Günay` a bu yola çıkmamda her zaman destekçim olan siz Çınarcık` lı hemşerilerim ve fedakar aileme teşekkür etmek istiyorum.`` diyerek sözlerine başlayan Numan Soyer sözlerinin devamında ``Numan Soyer seçilirse elinde hazır liste varmış, geçmiş dönem işe alınan vatandaşları işten çıkaracakmış. Çok açık bir şekilde söylüyorum; duyanlar duymayanlara iletebilir. Benim elimde ne bir liste var, ne de birilerini işten çıkarmak gibi bir planım. Bizim iş disiplinimizde ve Çınarcık kaygısına ortak olan kim varsa yola birlikte devam edeceğiz. Hangi dönem işe girmiş, kim referans olmuş bunlara bakmayacağız. Çınarcık İçin iyi olan, güzel olan, doğru olan ne varsa bunları aramaya, sorgulamaya ve sizler adına uygulamaya hazırım” dedi.

Tanıtım toplantısı sonrası kortej ile Çınarcık Ak Parti Seçim Ofisinin açılışı için Hüdaverdi Aydın İlkokulu spor salonundan Çınarcık Ak Parti Seçim Ofisine doğru yürüyüş gerçekleştirildi.

Seçim ofisinin açılış kurdelesini Ahmet Büyükgümüş, Muğlim Bağatar, Hüseyin Günay ve Numan Soyer birlikte kestiler ve açılış gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilişim