Ak Parti Yalova İl Başkan Yerel Yönetimler Şurası’nda konuşan Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, bürokratlara iş yaptıramadıklarını ifade ederek, “Bürokratlar siyasetçi, siyasetçiler ise bürokrat olmuş” dedi.
Ak Parti Yalova İl Başkanlığı'nca düzenlenen Yerel Yönetimler Şurası ve Aralık Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı, Yalova Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Yerel Yönetimler Şurası’nde Ak Partili ilçe ve belde belediye başkanları 2015 yılında gerçekleştirdikleri hizmetler ile projeleri hakkında partililere bilgi verdiler.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, “Öncelikle yoğun teveccühleriyle bizleri yalnız bırakmayan teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Hizmetleriyle AK Partimizi en güzel şekilde temsil eden değerli belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Ak hizmetlerin iktidarımızın da gücüyle artmaya devam edeceğinden vatandaşlarımızın şüphesi olmasın” dedi.
“Bürokraside iş yaptıramıyoruz”
Toplantıya, Körfez Geçiş Köprüsü ve Tersaneler gibi mega projeleri bünyesinde barındıran Altınova Belediye Başkanı Metin Oral’ın konuşması damga vurdu. İlçede çok ciddi sorunlarla mücadele ettiklerini dile getiren Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, “Açık konuşuyorum. Altınova bölgemizde çok ciddi ve akıl almaz sorun ve sıkıntılar yaşıyoruz. Özellikle bürokratik alanda. Bürokratlar siyasetçi, siyasetçiler ise resmen bürokrat olmuş durumdalar. İktidar olmamıza rağmen bürokraside iş yaptırmamız imkânsız gibi. Olacak, yapılacak işler yapılmıyor. Kimi kime şikâyet edeceğiz” diye konuştu.
Altınova’ya kazandırdığı yatırımlar bundan sonra yapmak istediği projeler ile ilgili açıklamalarda bulunan Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, “Alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. İlçe merkezinde doğalgazsız yer kalmadı. 2 mücavir alanımız da doğalgaza kavuşmasına vesile olduk. Üst yapı çalışmalarımız devam ediyor. Sosyal, kültürel, sportif alanlarda ciddi çalışmalarımız var. İlçeme özel üniversite kazandırma gayreti içindeyim, girişimleri başlattık sayılır. 6 ay içinde Altınova özel üniversiteye kavuşacak. Körfez geçiş köprüsünün tamamlanmasına az bir süre kaldı. Köprünün açılışı, hizmete girmesi kentimizi de ilçemizi de olumlu şekilde etkileyecektir’ dedi.
Editör: TE Bilişim