CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel ve İl Yöneticilerinin katılımlarıyla İlçe ve belde örgüt toplantıları devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Altınova İlçesi, Yalova Merkez İlçede yapılan Örgüt toplantılarının ardından 2012 yılının son örgüt toplantısı Tavşanlı Beldesinde gerçekleşti. CHP İl Başkanı Özcan Özel, Altınova İlçe Başkanı Yener Yiğit, İl Yöneticileri ve tavşanlı belde yöneticilerinin katılımlarıyla gerçekleşen örgüt toplantısında, CHP örgütlerinin ve üyelerinin yerel seçimler öncesinde sandık başında örgütlenme politikaları ele alındı. CHP İl Başkanı Özcan Özel, Yalova genelinde olduğu gibi Tavşanlı Beldesinde CHP’nin oylarını giderek arttırdığına dikkat çekti.

Özel, son yapılan 2011 genel seçimlerinde Tavşanlı beldesinde CHP’nin oy oranını üç katı oranında artırdığını, yerel seçimlerin bir yıl öncesinde Yalova genelindeki tüm seçim sandık görevlilerinin belirlendiğini, CHP’nin tüm seçim bölgelerinde CHP örgütlerinin belirleyeceği adaylarla seçimlere gidileceğini, bu adaylarında mutlak CHP’li parti üyeleri olacağını söyledi. Özel “Yalova’da CHP olarak çok önemli bir mesafe aldık. Daha çok çalıştığımız zaman önümüzdeki yerel seçimlerde tüm seçim bölgelerinde başarılı olacağımıza inanıyorum. 2013 yılının ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyorum” dedi.

“2013 Yılı Örgütlenme, 2014 Yılı ise Değişim Yılı Olacaktır”

2013’Yılının örgütlenme, 2014 yılının da değişim yılı olacağını söyleyen CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel, Tüm Yalova halkının yeni yılını kutlayarak, yeni yılın umutların yeşerdiği, barışın, kardeşliğin, huzur ve mutluluğun olduğu bir yıl olmasını diledi.

Özel, yaptığı açıklamada “2012 yılında, hukuk, insan hakları ve evrensel değerler açısından utanç verici bir tablo ile karşı karşıya kaldık. CHP yeni yılda da her tür hukuksuzluğa karşı çıkmaya devam edecek. Halkımızla el ele vererek, yolsuzluklara, haksızlıklara karşı, yılmadan hukuk mücadelesini sürdüreceğiz. 2013 yılının, savaşların, acıların ve felaketlerin olmadığı, sevgi ve kardeşliğin tüm insanların yüreğinde filizlendiği, ülkemize ve tüm insanlığa barış, sevgi, sağlık ve mutluluk getirmesi diliyor, tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim