CHP Yalova İl Başkanı Ertan Şener ve il yönetimi gazetemizi ziyaret ederek gazetemizin yazı işleri müdürü Uğur Tezcan'a parti çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Şener, "Bu bir bayrak devriydi. Bayrağı biz devraldık ve CHP Bayrağını daha yukarılara taşımak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.
Geçtiğimiz hafta gerçekleşen kongre ile CHP İl Başkanlığı görevine seçilen Ertan Şener, gazetemizi ziyaret etti. Konukları ederek gazetemizin yazı işleri müdürü Uğur Tezcan ağırladı. Gazete çalışmaları hakkında bilgiler veren Tezcan ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.
CHP Yalova İl Başkanı Ertan Şener ise, öncelikle gazetemiz çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Parti çalışmaları konusunda da bilgiler veren Şener, "Önümüzde çok önemli 2 seçim var. Bunlardan ilki belediye seçimleri, diğeri ise Cumhurbaşkanlığı seçimi. Biz tüm belediyeleri alma hedefi için zaman kaybetmeden çalışmaya başladık. Tüm teşkilatımız bu hedefe kitlenmiş durumda. Öte yandan Cumhurbaşkanlığı seçiminde de partimizin adayına en yüksek oyu çıkartan il olmak istiyoruz. Kongreler bizim için sadece bayrak devridir. Bayrağı biz devraldık. Şimdi CHP Bayrağını daha yukarılara taşımak için ne gerekirse yapacağız" dedi.

Editör: TE Bilişim