Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Merkez İlçe Başkanlığı 9. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongre'de tek liste ile aday olan Ertan Şener yeniden CHP Yalova Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçildi. 
CHP Merkez İlçe 9. Olağan Kongresi RDKM'de gerçekleşti. Kongre delegelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Divanın teşkili ile başlayan kongrede Divan Başkanlığına Bahar Doğan, Başkan Yardımcılığına Nur Koçal ve Saymanlığa ise Gamze Sultan Biçer seçildiler. Çalışma ve Hesap raporlarının okunması ve ibrasının ardından kürsüye gelen CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel, "Biz CHP'liler olarak Atatürk ilke ve inkılaplarının, devrimlerin bekçileriyiz. Gücümüzü Türk milletinden alıyoruz. Bu yolda 6 ok ilkeleri bizim en güçlü dayanağımızdır. 2012'den günümüze kadar olağanüstü şartlarda seçimler yaşadık. Bu zorlu süreçlerde partililerimiz ve halkımız bizi hiç yalnız bırakmadı. 20 yıl aradan sonra Yalova Belediyesi'ni de almanın gururunu yaşadık. Belediye Başkanımız Vefa Salman'ın yaptığı çalışmalarla Yalova'yı modern bir kent yapışını da gururla seyrediyoruz" diye konuştu. 
Ardından görev süresi sona eren CHP Yalova Merkez İlçe Yöneticilerine teşekkür belgesi veren Özel, CHP Merkez İlçe Başkanı Ertan Şener'e de bir teşekkür Plaketi takdim etti. Ardından yapılan seçimde Ertan Şener Başkanlığındaki tek liste yeniden göreve seçildi. Şener'in listesinde ise şu isimler yer aldı; 
Yönetim Kurulu Asil : Hüseyin Altıntaş, Rıdvan Bektaş, Ahmet Bulu, Esra Ceylan, İlknur Ertuğrul, Barış Gürbüz, Naci İşler, Ali Osman Kandemir, Tahsin Kosova, Osman özcan, Yalçın Özçelik, Bayram Özgürbüz, Çiğdem Saatli, Tamer Sönmez, Ayşe Topçular ve Birgül Tuncer
Kongre sonrasında delegelerin oylarıyla bir kez daha CHP Yalova Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Ertan Şener yönetim kurulu listesinde yer alan isimlerle bir kez daha sahneye gelerek partililere teşekkür etti. 
Kongreye CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, YTSO Başkanı Tahsin Becan, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, delegeler ve partililer de katıldılar. 
Editör: TE Bilişim