CHP İl Yönetimini kapıda karşılayan YESOB Başkanı Fehmi Öncü ve Başkan Vekili Abdullah Gencer, CHP İl Başkanı Özcan Özel ve il yöneticileriyle sohbet ettiler. Ziyarete,  Yalova Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selami Tokay’da hazır bulunurken, YESOB Başkanı Fehmi Öncü, Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticilerinin sorumluluk alarak siyasetin içinde aktif olması gerektiğini belirterek, YTSO Meclis Başkanı Mehmet Gürel’in de CHP’de sorumluluk almasının sevindirici olduğunu söyledi.

YESOB Başkanı Fehmi Öncü,  Yalova Belediye Meclisi’nde 4 Oda ve Birlik Başkanının görev yaptığını vurgulayarak, Yalova Berberler Odası Başkanı Şenol Uluturk’ün DP’den,  Damızlık Sığır Yetiştiricileri birliği Başkanı  Halit Güleç’in DP’den,  Yalova Pazarcılar Odası Başkanı Selami Tokay’ın AKP’den, Minibüsçüler Odası eski Başkanı Fahrettin Yıldız’ın AKP’den, Meclis üyesi olduğunu söyledi. CHP’den de STK temsilcilerini yerel yönetimlerde görmek istediklerini belirten Öncü, CHP Yalova Belediye Başkan Adayları arasında adı geçen üç ismin de Yalova’da sevilen simalar olduğunu söyledi.

CHP İl Başkanı Özcan Özel ise yaptığı konuşmada, Sivil Toplum Örgütlerinde Yerel yönetimlerden sorumlu CHP İl Başkan Yardımcısı YTSO Meclis Başkanı Mehmet Gürel olduğunu belirterek, “ CHP Yalova İl Örgütünde bu konuda oldukça önemli çalışmalarımız var. Bu konudaki en isabetli kararı elbet CHP’nin tabanı verecektir. Amacımız parti içerisinde kırgınlık yaratmadan, demokratik bir ortamda aday sayımızı seçim sürecine kadar bire düşürmektir” dedi

Editör: TE Bilişim