Çiftlikköy AKP teşkilatının her ay düzenlediği kahvaltıda, bu ay Çiftlikköy AKP teşkilatında bu güne kadar görev almış önceki yöneticileri bir araya getirdi. Kahvaltılı toplantıya, Milletvekili Temel Coşkun, İl Başkanı Mustafa Pehlivan, , yeni yönetim kadrolarıyla önceki yönetim kadroları beraber kahvaltı yaptı.

Açılış konuşmasını ilçe başkanı Süleyman Çelebi yaptı. Konuşmasında partiyi ilçede oluşturan, geliştiren, büyüten ve bu günlere gelmesini sağlayan tüm yöneticilere teşekkür etti. AKP’nin Çiftlikköy’de %50 nin üzerinde oy oranına ulaşmasına her yöneticinin katkısının olduğunu, birlik ruhuyla çalışıldıkça bu oranın daha da yükseleceğini, şu anda 2770 üyesinin olduğunu, yönetim kadrolarında 294 kişinin görev yapmakta olduğunu kısaca çok büyük bir teşkilat haline geldiğini ifade etti. 

Milletvekili Temel Coşkun yaptığı konuşmada, Çiftlikköy teşkilatının örnek bir teşkilat olduğunu, kendisinin Çiftlikköy’lü olması ve en büyük ilçe olması hasebiyle ayrı bir önem verdiklerini, birlik beraberlik ve yoğun tempolu çalışmaların örnek olduğunu, ancak bundan sonra halkla daha birebir ilgilenilmesini önerdi. Coşkun, ilçe başkanı Çelebi’nin ilçede birçok harçların devlet bankasına yatması ve ilçenin büyümesi dolayısıyla bir devlet bankasının Çiftlikköy’e gelmesi talebini gerekli kurumlara bildirip takip ettiğini, yılbaşına kadar Çiftlikköy’de Zıraat Bankası şubesinin açılacağını belirtti.

AK Partinin işiyle ilgilendiğini, kendisinin de özel zamanı olmadığını, milletin verdiği vekaletin hakkını vermek için gece gündüz çalıştığını belirtti. Yapılan bu toplantının çok önemli olduğunu, bu birlik ruhunun samimi ortama dönüşmesi gerektiğini, Çiftlikköy’ün kaybedecek zamanı olmadığını ifade etti. Bu bağlamda davet edilen bazı partililerin toplantıda olmamasından dolayı  Çiftlikköy ilçesinde görev yapan sadece bir belediye meclis üyemiz mi var bu toplantıya katılan. Peki nerde diğer arkadaşlarımız, eski yöneticilerimiz? Parti ilkelerini benimsemeden bu partide başarılı olunamaz” dedi.

Editör: TE Bilişim