Kongreye Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Çiftlikköy Belediye Meclisi, İl Genel Meclisi üyeleri ve partililer katıldı.

Kongreye ev sahibi olarak katılan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar yaptığı konuşmada Ak Parti’nin Çiftlikköy’de seçimi kazanması için çaba gösteren ve destek veren herkese teşekkürlerini sundu. Silpagar da konuşmasında, “İnsanları yücelten davasıdır. Bu dava bizleri yüceltmiştir, bu partinin üyesi olarak, bu davanın insanı olarak. Allah Yalovamızı muzaffer eylesin inşallah. Çiftlikköy’de 9 ayda demokrasiyi getirdik, isteyen istediği gibi konuşuyor. Partili arkadaşlarımdan ricam, partimizin davası, idealleri uğruna gelin, kendiniz için değil. Bizim amacımız devletimize, milletimize hizmet. Büyük Türkiye’yi kurmak. Benim başka hayalim yok, olsaydı zaten buralarda olmazdım” diye konuştu.

Divan başkanlığını Halil İbrahim Büyükgümüş'ün yaptığı kongrede, konuşan İl Başkanı Yusuf 
Ziya Öztabak, kongrede yaptığı konuşmada, en iyisini başarmak için çalıştıklarını, AK Parti ailesinin 2002 yılından bu yana büyük başarılara imza attığını belirterek, "Çiftlikköy'de cumhurbaşkanı seçiminde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi. İlçe Başkanı Ogün Şengün ise "Her kongre, yenilenmenin, tazelenmenin adıdır. Bu kongreden elde ettiğimiz coşku ve heyecan ile hep birlikte yeni hedeflerimize yürüyeceğiz. Ak Partili olmak, bu harekete destek vermek bir ayrıcalıktır" diye konuştu. Kongrede Ak Parti Çiftlikköy İlçe Teşkilatı’na katılan yeni üyeleri temsilen 3 üyeye rozetlerini Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar taktı.

Editör: TE Bilişim