AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Ankara mesaisi ardından Yalova’ya gelerek hafta sonunda önemli ziyaretler gerçekleştirdi. Seçimlerden sonra da halkın içinde olan çalışmalarına aralıksız devam eden Milletvekili Temel Coşkun’un çalışmaları seçimleri aratmadı. Ziyaret ettiği köy, belde ve ilçelerde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Yeni seçilen muhtarlara hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi. Belde ziyaretlerinde AK Parti teşkilatlarıyla ve vatandaşlarla bir araya geldi. İl dışından gelen genç sporcuları tebrik etti, aileleri ile görüştü. 
Yeni Seçilen Muhtarları Ziyaret Etti
Hafta içi T.B.M.M. yasama mesaisi başlamasının ardından çalışmalarına Yalova’da devam eden Milletvekili Coşkun, Elmalık Köyü muhtarı olarak seçilen Melih Boz ve azalara hayırlı olsun dedi. Köy halkını ve esnafı ziyaret etti. Çiftlikköy ilçesi Sultaniye mahallesi muhtarı olarak seçilen Enver Alanbay ve azaların düzenlediği mevlite katıldı, yeni seçilen muhtar ve heyetine hayırlı olsun dedi. Sultaniye mahallesinde vatandaşlarla sohbet etti. 
Sultaniye’de yeni kurulan İlim İrfan Derneği başkanı ve yöneticilerini ziyaret etti. Gençlerin manevi yönden kendilerini zenginleştirmesini gerekli bulduğunu bu konuda yapılan çalışmalara destek vermekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Dernek yönetimine başarılar diledi.
Teşvikiye Ve Koru Beldelerinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Teşvikiye Belediye başkanı olarak seçilen Ahmet Meydan’ı ziyaret eden Milletvekili Temel Coşkun, belde halkına seçimlerde verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. Teşvikiye’nin AK Belediyecilik hizmetler sorumluluğuna girdiğini ve Teşvikiye’nin doğal ve eşsiz bir güzelliğe sahip önemli bir belde olduğunu söyledi. Yeni seçilen Belediye başkanı Ahmet Meydan ve meclis üyelerini tebrik eden Milletvekili Coşkun, “Teşvikiye turizm ve doğal zenginlikler açısından önemli bir merkez ve büyük zenginliklere sahip bir beldemizdir. Denizden köy içine, dağlardan yaylaya uzanan şelaleler, dipsiz göl ve plajlara sahip doğal bir güzelliği vardır. Yaz kış demeden Yalova’dan, il dışından insanlar nefes almaya adeta soluklanmaya bu beldemize gelir. Seçim zamanı bitti ve şimdi hizmet zamanı başladı. Belde halkımızın teveccühü ile Teşvikiye’de bu dönem yeni yatırım ve hizmetleri  yapmak üzere seçilen Belediye başkanımız Ahmet Meydan ve meclis üyeleri seçilmiştir. Beldemize hayırlı olsun diliyorum. Şimdi belde merkezinin en uzağında yaşayan vatandaşımızdan beldemize misafir olarak gelecek hemşehrilerimize kadar herkes için hizmet üretme zamanıdır. Teşvikiye halkına yerel seçimlerde verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Teşvikiye belde başkanı Ahmet Gündoğdu ve Belediye başkanı Ahmet Meydan, “Yalova Milletvekilimiz Temel Coşkun’un Teşvikiye’ye ve belde teşkilatımıza verdiği önem ve destek bizler için çok önemliydi. Belde halkımızın bize verdiği destekle yeni dönemde önemli çalışmalara imza atacağız. Milletvekilimizin bu konuda bize sağladığı destek bize güven vermektedir. Belde halkımız ve teşkilatımız adına kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
Koru beldesinde AK parti belde teşkilatı ile seçim çalışmalarını değerlendirdi. Belde başkanı Hüseyin Tekavcu ve  Belediye başkan adayı Cihan keser, Milletvekili Coşkun’a seçim dönemindeki çalışmaları boyunca verdiği destekten ötürü belde teşkilatı adına teşekkür ettiler. AK Parti Koru belde yönetimi ve teşkilat üyeleri ile birlikte seçim değerlendirmesi yapan Milletvekili Temel Coşkun, “belde teşkilatımız ve belediye başkan adayımızla birlikte teşkilatımız önemli bir seçim mücadelesi verdiler. Çalışmalarınızdan ötürü her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 
Her seçim bir demokrasi zaferidir, her seçimde milletimizin iradesi bir kez daha tecelli ederek demokrasimize güç katmaktadır. Koru beldesi de kararını vermiştir, beldemize hayırlı olmasını diliyorum. Koru beldesinde yerel seçim bitmiştir ama bu önümüzdeki seçimler için bit başlangıç demektir. Seçimler, teşkilatlarımızın ve çalışmalarımızın olumlu ve olumsuz taraflarını ortaya sermektedir. Biz de son yerel seçimleri referans alarak önümüzdeki ilk seçime hazırlıklarımızı ona göre yapacağız. Tabii ki önümüzdeki yerel seçimlere kadar Koru’ya yapılan her güzel iyi şey için teşekkür edeceğiz, belde halkımızın oyları ile seçilen AK Parti meclis üyelerimizle birlikte beldemize yapılan iyi ve güzel hizmetlerin takipçisi, destekçisi olacağız. Ama varsa yanlışlıklara dair eleştirilerimiz ve daha iyi önerilerimiz, görüşlerimiz onlarında savunucusu olmaya devam edeceğiz. 
Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var ve milletimiz ilk kez Cumhurbaşkanını kendisi seçecek. Demokratik haklarımızın her geçen gün daha da arttığı günümüzde Cumhurbaşkanı seçimi halkın iradesi ile yapılacaktır. Teşkilatlarımızla, milletimizden aldığımız dua ve destekle hizmete talip olmaya devam edeceğiz” dedi. 
Genç Sporcuların Müsabakalarını İzledi, Birincilere Madalya Verdi
90. yıl spor salonunda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Karate müsabakası ve Satranç müsabakasına bu yıl 9 ilden 30’dan fazla takımın yarışmak üzere Yalova’ya geldi. Turnuvaya gelen sporcuları, hocaları, takım arkadaşlarını ve ailelerini ziyaret eden Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Yalova Milletvekili Temel Coşkun, yarışmaları izledi, birincilere madalya taktı. 12 yaş altı satranç turnuvasında birinci olan sporculara madalyalarını takan Milletvekili Coşkun, sporcuları, ailelerini ve hocalarını tebrik etti.
Gençliğe ve spora yapılan yatırımlarla Yalova’nın bir spor cazibesi haline gelmeye başladığını ifade eden Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Temel Coşkun, “gençlik ve spor alanında yatırımlar ülke genelinde devam etmektedir. Gençlik ve Spor Bakanlığı adıyla sadece gençlik, spor ve eğitim alanında yatırım stratejileri oluşturulmakta ve gerçekleştirilmektedir. Bakanlığın teşkilatlanmasının ardından Yalova’da kapalı spor salonlarının, gençlik merkezleri ve yüzme havuzunun yatırım planına alınması için girişimlerimizi başlattık. Tamamlanan yatırımları hizmete açıyoruz. Yalova’mızda gençlik ve spor yatırımları son 2 yıl içinde önemli ölçüde artmıştır. Yalova’mızda 2002 yılında 530 olan lisanslı sporcu sayısı 2013 yıl sonunda 10.504’e yükselmiştir. Spor kulübü sayısı 2002’de 55 iken, 2013 yılında 93’e çıktı. 
Gençlerimizin spora eğilimini artıracak, sporun ve sporcunun gelişimine ivme katacak yatırım ve hizmetlerimiz devam ediyor. Yalova’mızda bugün 9 farklı ilden sporcuların bulunması ve büyük müsabakaların gerçekleştiriliyor olması sporun cazibesini artıran yatırımların ürünüdür. Bugün burada fair play çerçevesinde gerçekleştirilen müsabakaların ve turnuvaların düzenlenmesinde emeği geçen başta hocalarımız olmak üzere Gençlik ve Spor il Müdürlüğümüze, turnuvaya katılan takımların oyuncuları ve ekiplerine hoş geldiniz diyor, gençlerimizi tebrik ediyorum. Ailelerine ve sporseverlere verdikleri desteklerden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Kaybedenin kazananı tebrik ettiği bu gibi dostluk ve kardeşlik müsabakalarının artmasını diliyorum” dedi.
Kamu Kurum Müdürleri, Sendika Ve Sivil Toplum Örgütü Başkanları İle Buluştu
Eğitim Bir-Sen binasında Yalova’da görev yapan kamu kurum müdürleri, sendika başkanları ve yöneticileri, öğretmenlerle ile bir araya gelen Yalova Milletvekili Temel Coşkun, heyetle çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. Kamu kurumlarına sık sık ziyaretler gerçekleştirdiğini ve ziyaretleri sırasında çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgi alış verişlerinde bulunduğunu ifade eden Milletvekili Coşkun, kurum müdürleri ile devam eden ve yapımı tamamlanan yatırımların son durumu hakkında görüşmeler gerçekleştirdi.
Editör: TE Bilişim