Görüşmelerin olumlu geçtiğini ifade eden Dağ, “Açıklama yapmak kolay ama olmadı mı ne olacak. Şu anda görüşmem devam ediyor. CHP’ye bakışım açık: Tarzıma uygun. Teşkilattan anlaşılmayacağımız bir durum da gözükmüyor. Önümüzdeki günlerde nasıl bir birliktelik yapacağımızın kararına vereceğiz. Netliğe gidiyor. Şu anda yüzde 90. Ufak şeyler kaldı. Netleştirdikten sonra bunu paylaşacağız” diye konuştu.

Bir gazetecinin Yalova Milletvekili, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile görüşüp görüşmediği sorusuna da yanıt veren Dağ, şöyle konuştu:

“Muharrem İnce ile görüştüm. İnce ile de ayaküstü konuştum sohbetini ettik. Bana bakışlarında sakınca olduğunu görmüyorum. Ben de görmüyorum. Önümüzdeki günlerde parti büyükleriyle görüşeceğiz”

Dağ, Çiftlikköy halkının kendisini aday olarak görmek istediğini belirerek, “Çiftlikköy halkı yeter derse boynum kıldan ince. Fakat şu anda halk istiyor. Çiftlikköy halkının isteği doğrultusunda hareket edeceğim. Çok kısa zamanda bu işi netleştireceğiz. Seçime bir yıl kalmadan bu karar açıklanacak” ifadesini kullandı.

Editör: TE Bilişim