Dağ, “Verdiğimiz emekler, yaptığımız çalışmalar, Çiftlikköylüler tarafından görülüyor. Çiftlikköy, tercihini çoktan yaptı. Az bir zaman kaldı, bir hafta sonra zaferimizi hep birlikte kutlayacağız” diye konuştu.

Merkez Seçim İrtibat Bürosu’nda yaklaşık 500 kişiyle birlikte yapılan sabah kahvaltısından sonra Başkan Dağ ve arkadaşları Sahil Mahallesi’nde kısa bir seçim yürüyüşü gerçekleştirdi. Balkonlardan kendisine el sallayanlara karşılık veren Başkan Dağ, ardından ekibiyle birlikte Yalova’ya Topçular Feribot İskelesi’nden gelen CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ı karşılamaya gitti.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve İl Teşkilatı ile birlikte Baykal’ı karşılayan Başkan Dağ ve CHP Çiftlikköy İlçe Teşkilatı üyeleri, Özdilek AVM’de verilen kahvaltıda Deniz Baykal’la bir araya geldi. Baykal, burada Orman Haftası dolayısıyla kendisine verilen fidanları da memnuniyetle kabul etti. Başkan Dağ, kahvaltı sonrasında yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı 90. Yıl Spor Salonu’ndaki mitinge katılarak Deniz Baykal’ın yaptığı konuşmayı dinledi.

 

Editör: TE Bilişim