Kahvaltıda gazetecilerin sorularını cevaplayan Dağ “Bütün siyasetçilerin hayalinde bir yeri kazanmak vardır. Ama Ak Parti geçmişte olduğu gibi bütün siyasi partiler gibi Çiftlikköy de seçimi kazanamamışlar Metin Dağı kazanmışlar.” Dedi. Herhangi bir siyasi parti ile herhangi bir görüşmesi olmadığını belirten Dağ amaçlarının bu bölgeye hizmet etmek olduğunu söyledi. Ayrıca Ak Partinin Metin Dağ olmadan burada seçim kazanmasının zor olduğunu belirten Dağ seçimde hangi siyasi partiden gireceği konusunda şu anda bir fikrinin olmadığını söyledi.

Dağ arkadaşlarıyla ve ilçedeki kanaat önderleriyle istişare ettiğini belirterek seçimlerde parti tercihinin bu istişareler sonucunda şekilleneceğini açıladı. Parti içinden Belediye Başkanı seçilmenin önemine işaret eden Dağ “Bağımsız çıktığın zaman belediye başkanı olarak seçimi kazanabiliyorsun, meclisini yani ekibini getiremiyorsun oraya ekip olmadan da sıkıntı oluyor her zaman için o yüzden mutlaka bir partiyle seçime gireceğiz.”

Sağlığım elverdikçe aday olacağım

Rakiplerinin kim olacağını henüz netleşmediğini belirten Dağ rakipler netleşince ona göre strateji belirleyeceğini söyledi. Ayrıca şeker hastası olduğunu belirten Dağ sağlığının elverdiği sürece aday olacağını belirtti. Dağ kendisine yaklaşık bir yıldır hiçbir partiden adaylık teklifi gelmediğini söyleyen Dağ herkesle dostluğunun devam ettiğini söyledi. Bayrak Tepe Sosyal Tesisleriyle ilgili bilgilendirmenin de yapıldığı basın toplantısında Dağ “Bu mekan Çiftlikköy’de bir eksikliği dolduracak” dedi. Tesisle ilgili bazı detaylarsa şöyle: Tesis adını 56 m2 genişliğindeki bayrağın dikili olduğu tepeden alıyor, tesis 170 m2’lik kapalı alan, 3,5 dönümlük açık alana sahip.

 

Editör: TE Bilişim