Çiftlikköy ilçesinde üç dönemdir belediye başkanlığı görevini sürdüren Belediye Başkanı Metin Dağ, 2014’te yapılacak yerel seçimlere mutlaka bir parti çatısı altında gireceğini ancak bunu açıklamanın henüz erken olduğunu söyledi.

Yerel seçimlerin normal zamanı olan 2014 yılında yapılmasının beklendiğini dile getiren Başkan Dağ,” Daha önce de belirttiğim gibi yerel seçimlerin erken yapılması söz konusuydu. O zaman basın mensuplarının sorularına karşılık aday olduğumuzu dile getirmiştik. Ben yine tekrarlıyorum Çiftlikköy halkı bizi bu göreve layık gördüğü sürece ve tabii ki sağlığım elverdiği sürece ben ilçe halkına bundan sonra da en iyi şekilde hizmet etmeyi hedefliyorum. Çiftlikköy halkı istediği sürece ben adayım, çevreden vatandaşlarımızdan da bu konuda olumlu tepkiler alıyorum” dedi.

Siyasi partilerle resmi düzeyde herhangi bir diyaloğunun olmadığının da altını çizen Başkan Dağ, sohbet toplantılarında bir iki partiyle adaylık anlamında konuşmaların geçtiğini söyledi.

DP çatısı altında belediye başkanı seçildikten sonra partisinden istifa ederek bağımsız kalmayı tercih eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, hangi parti çatısı altında seçimlere gireceğini netlik kazandıktan sonra basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşacağını dile getirdi.
Editör: TE Bilişim