Yemeğe Adalet Partisi-Doğru Yol Partisi ve Anavatan Partisi bünyelerinde İl Başkanlığı-İlçe Başkanlığı Belediye Başkanlığı,  İl Genel ve Meclis üyeliği yapmış eski partililer ve mevcut yeni atanan İl ve ilçe yönetim kurulları Belediye Meclis üyeleri Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet  Şahin çok sayıda eski ve yeni üyeler katıldı. Yalova belediye başkanı Yakup Koçal düzenlenen geceye onur konuğu olarak katıldı.

Yemeğe ev sahipliğini yapan İl Başkanı R.Bahattin SABAHÇI, “Anavatan ve Doğru Yol Partisinde yıllarca karşı karşıya siyaset yaptığımız değerli büyüklerimin Demokrat Parti bünyesinde bir bütün olarak bir arada olmaktan heyecan duyuyorum.Yalovada yıllar sonra iki partide  etkin görevler yapmış ve Yalovaya çakılan her çivide imzası bulunan siz değerli büyüklerimin bugün burada rekabet ortamından çıkarak bir bütün olarak Demokrat Parti bünyesinde bizlere destek vermenizden ülkem ve Yalova adına umutlandık ve bu tablodan güç aldık.İlkkez parti organizasyonu ile bir araya geliyoruz .Bu sebeple Yeni atanan yönetim Kurulumuzla birlikte ilçe teşkilatları olarak sizlerinde desteğini partimizi derleyip toparlamaya çalışacağız”  dedi.

Daha sonra geçmişte Anavatan Partisi ve Doğru Yol Partisi bünyesinde görev yapmış İl-İlçe Başkanları Meclis ve İl Genel Meclis üyeleri ile parti büyükleri teker teker anons edilerek duygu ve düşünceleri alınmıştır.Birlik ve beraberliğin vurgulandığı toplantıda eskiden karşı karşıya siyaset yapan partilelerin sözleri duygusal sahnelere sebep olmuştur.

Yemeğe İl Başkanlığının daveti üzerine katıldığını ve aranızda olmaktanda  mutluluk duyduğunu ifade eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’da yemekte bir konuşma  yaparak Yalova ile ilgili yapmış olduğu hizmetler ve projeler hakkında yemeğe katılanlara bilgi verdi.Ardından il ve ilçe yöneticileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör: TE Bilişim