Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete'yi makamında ziyaret ederek ildeki eğitim öğretimin genel durumu hakkında bilgiler aldı. Demirel, "Eğitim önceliğimizdir" dedi. 
Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gelişinde, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete tarafından karşılanan Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel makamda eğitim ve öğretimin ildeki durumu hakkında bir de brifing aldı. Yalova'da ki öğrenci ve öğretmen sayıları ile kaç okulda eğitim verildiğini anlatan Mete, gerçekleştirilen sınavlarda ilin aldığı dereceleri de milletvekili Demirel'e aktardı. Yalova'nın eğitim alanında ki ihtiyaçlarını da dile getiren Mete, "Yalova'da eğitim öğretimin en iyi şekilde sürmesi, gençlerimizin çağın gereklerine göre eğitilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi. 
Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ise, "Hükümet olarak bütçeden en fazla payı ayırdığımız kalemlerden birisi de eğitimdir. Eğer gençlerinize iyi bir eğitim veremiyorsanız o ülkede gelişimi beklemek hayalden öteye gitmez. Bugün gelişmiş tüm ülkelerde eğitim en ön planda geliyor. Bizde gençlerimizi kendi kültürlerinden, değerlerinden kopmadan, çağın gerekleriyle donatarak eğitiyoruz. Kendine güvenen, bilgili ve şuurlu gençler bu ülkenin geleceğidir. O nedenle de eğitim önceliğimizdir. Yalova'da eğitim kalitesi her zaman ülke standartlarının üzerinde oldu. Bunu daha yukarılara taşımak adına ne gerekiyorsa yapacağız. İlimizin eğitim alanında ki tüm taleplerini karşılayacak ihtiyaçlarını sağlayacağız" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim