Ak Parti İl Teşkilatı göreve gelişlerinin 1 yılı nedeniyle bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Burada konuşan Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, " İlk yerel seçimde emanet belediyeleri geri alacağız" dedi. Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ise, "Yalova'nın daha güzel günlere ulaşması için birlikte hareket edilmesi şart" diye konuştu. 
Ak Parti Yalova İl Teşkilatı göreve gelişlerinin 1. yılı nedeniyle Uygulama Oteli'nde bir toplantı düzenledi. Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel toplantıyı takip eden gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Ardından söz alan Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak 1 yıllık görev süresini özetledi. 10 Ocak 2015 tarihinde yapılan kongre ile göreve geldiklerini hatırlatan Öztabak, "Bundan 1 yıl önce yönetim kurulumuz 3 yıllığına iş başına geldi. Bu süreçte çok önemli çalışmalar yaptık. 7 Haziran Seçimleri ve sonrasında 1 Kasım Seçimlerini yaşadık. Yalova yine Türkiye ortalamasının üzerinde oy almayı başardı. Yalova'da partimiz %49.32 oy oranı ile birinci parti oldu. Bundan sonra önümüzde yerel seçimlere kadar başka seçim yok. Bu süreç hızla hizmet üretme süreci. Ama şunu da herkes bilmelidir ki biz her gün seçim varmış gibi çalışıyoruz. Önümüzde yerel seçim var. Başta Yalova Belediyesi olmak üzere geçen yerel seçimde emanet verdiğimiz tüm belediyeleri geri alacağız" dedi. 
Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel  ise tek amaçlarının Yalova'yı daha güzel ve aydınlık günlere taşımak olduğunu söyledi. Demirel konuşmasında, "Amacımız hizmettir. Millet varsa devlette vardır. Biz devletin imkanlarını ilimiz için kullanma çabası içerisindeyiz. Ak Parti hükümetleri olarak az para ile çok işler yaptık. Devletimiz bir çok projeyi de yap işlet devret yöntemi ile yapıyor.  Türkiye hızla büyüyor. Bizde Yalova olarak bu büyümeden pay almak istiyoruz.  Yalova Devlet yatırımlarından en az pay alan 3. ya da 4. il. Bizim bunu kırmamız lazım.  Biz Yalova'yı ilgilendiren hiç bir konuda iktidar muhalefet ayrımı yapmıyoruz. Bu il için ne gerekirse yaparım. Ama belediyeler ve STK'larda elini taşın altına koymalı ve projeler geliştirip üzerine düşen görevi yapmalı" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim